WhatsApp'tan milyonları etkileyen sürpriz adım

Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir adım attı. WABetaInfo'nun şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, WhatsApp, Windows 10 için UWP uyumlu bir uygulama geliştiriyor.

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2019, 09:15 Güncelleme 21 Mayıs 2019, 11:33
WhatsApp’tan milyonları etkileyen sürpriz adım

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. WhatsApp bir süre önce desteği kestiği platforma geri dönmek için ilk adımı attı. Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir karar verdi. Söz konusu proje sonuçlandığında WhatsApp'ın Windows 10 Mobile telefonlara geri dönüşü mümkün olabilir.​

WhatsApp'ta numarayı rehbere kaydetmeden nasıl mesaj gönderilir?

WhatsApp'ta birine mesaj göndermek için illaki o kişinin numarasını rehbere kaydetmeniz gerekmiyor. Herhangi bir numarayı kaydetmeden de mesaj gönderme imkanınız var. Bunun için farklı birkaç yöntem bulunuyor. WhatsApp'ın en büyük problemlerinden biri, yalnızca telefon rehberinize kaydettiğiniz numaralarla sohbet başlatabilmeniz.