81. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 ÖGG sınav tarihleri

81. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından her yıl dönem dönem gerçekleştirilen Özel Güvenlik sınavlarının 81. dönem sonuçları için adaylar merak içinde. Peki, 81. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 Özel Güvenlik sınavları ne zaman yapılacak? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2019, 17:12 Güncelleme 02 Mayıs 2019, 17:12
81. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 ÖGG sınav tarihleri

İÇİNDEKİLER

Özel Güvenlik Görevlisi alımı için gerçekleştirilen 81. dönem sınavı 21 Nisan'da yapılmıştı. Son zamanların ilgi gören mesleği Özel Güvenlik Görevlisi olabilmek için sınavlara katılan adaylar sonuçlarını görüntülemek istiyor. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı geçtiğimiz gün sınav soru ve cevaplarını yayınlamıştı. Soru ve cevapların yayınlanmasının ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş daha da arttı. Peki, 81. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2019 ÖGG sınavları ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

81. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

21 Nisan'da gerçekleştirilen 81. Temel Eğitim ve 57. Yenileme Eğitimi Sınavı'nın sonuçları henüz açıklanmadı. Yapılan açıklamaya göre, sonuçlar 10 Mayıs 2019 tarihinde açıklanacak.

Adaylar sonuçlara Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

81. ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Adaylar sınav soruları ve cevaplarına Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden erişebilecek. Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak sınav soru ve cevaplarını görüntüleyebilirsiniz.

ÖZEL GÜVENLİK 81. TEMEL EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (A KİTAPÇIĞI) İÇİN TIKLAYINIZ!

ÖZEL GÜVENLİK 81. TEMEL EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (B KİTAPÇIĞI) İÇİN TIKLAYINIZ!

ÖZEL GÜVENLİK 57. YENİLEME EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (A KİTAPÇIĞI) İÇİN TIKLAYINIZ!

ÖZEL GÜVENLİK 57. YENİLEME EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (B KİTAPÇIĞI) İÇİN TIKLAYINIZ!

2019 ÖGG SINAVLARI NE ZAMAN?

SINAV DEĞERLENDİRMESİ VE SINAVA İTİRAZ NASIL OLACAK?

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Adaylar, sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz sonuçlarını Başkanlığın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Ayrıca Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden de ilan edilecektir.

Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvegitim@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.