Samsung Galaxy Fold'un özellikleri nedir? Galaxy Fold çıktı mı, ön sipariş ne zaman? Türkiye fiyatı ne kadar?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung Dünya gündemine Galaxy Fold telefonuyla oturdu. Samsung'un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold'un Türkiye'de satışa çıkacağı tarih netlik kazandı. Türkiye'de ön kayıtları alınmaya başlanan Samsung Galaxy Fold, Mayıs ayının başında ön siparişle açılacak. Bugün gerçekleştirilen lansmanda denediğimiz cihaz, Mayıs ayının sonunda Türkiye'deki tüketicilerle buluşacak. İşte katlanabilir telefondan ilk izlenimler... Peki Galaxy Fold çıktı mı, ön sipariş ne zaman? Türkiye fiyatı ne kadar?

Giriş Tarihi 17 Nisan 2019, 14:06 Güncelleme 18 Nisan 2019, 10:22
Samsung Galaxy Fold’un özellikleri nedir? Galaxy Fold çıktı mı, ön sipariş ne zaman? Türkiye fiyatı ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold'un ne zaman Türkiye'ye geleceği ortaya çıktı. Samsung Galaxy Fold Türkiye'de Mayıs ayının ilk haftasında ön siparişe açılacak. ABD'de dün 1980 dolardan başlayan fiyat etiketiyle ön siparişe açılan ve 25 Nisan'dan itibaren teslimatlarının yapılacağı Samsung Galaxy Fold'un Türkiye fiyatı ise henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak Samsung Türkiye internet sitesi üzerinden Galaxy Fold için ön kayıtları almaya başladı.

SAMSUNG GALAXY FOLD'UN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Samsung'un şu anda satışta olan S10 ve S10+ modellerinin fiyatı Türkiye ve ABD fiyatları arasındaki makas dikkate alındığında, Galaxy Fold'un Türkiye satış fiyatının 14 bin - 15 bin TL seviyesinde olması bekleniyor. Samsung'un katlanabilir telefonun Türkiye'de "Yıldız Grisi", "Kozmos Siyahı" ve "Astro Mavisi" olarak adlandırılan 3 farklı renkte satışa sunulacak.

SAMSUNG GALAXY FOLD'UN ÖZELLİKLERİ NELER?

Galaxy Fold (Galaxy F) ismiyle satışa sunulan katlanabilir cihaz, 4.58 inç boyuta sahip ancak açıldığında 7.3 inç boyutunda bir tablete dönüşüyor.

6 KAMERALI TELEFON

Cihaz 7nm işlemci ve 12GB RAM'e sahip. Arka yüzde üç kamera, iç tarafta iki, önde bir kamera var. Toplam altı kamera.

YouTube, WhatsApp, ve Google'ı aynı anda kullanabiliyorsunuz. Katlanan Galaxy Fold, Cosmos Black, Space Silver, Martian Green ve Astral Blue renk seçenekleriyle gelecek.

İŞTE SAMSUNG GALAXY FOLD'UN FİYATI

LTE ve 5G sürümleri bulunan Galaxy Fold'un fiyatı 1980 dolardan başlıyor.