Bim Playstation 4 fiyatı ne kadar olacak? (BİM aktüel ürünler) BİM'e PS4 ne zaman gelecek?

Oyun meraklıların beklediği PS4 Bime ne zaman geleceği merak ediliyor. BİM, bu ay oyun severlere yeni bir PS4 fırsatı daha sundu. Gelecek günlerde BİM, bir kez daha PS4 satacak. Mağaza camlarına asılan broşüre göre PlayStation 4 + Red Dead Redemption 2 oyununun 1799 TL'den satışa sunulacağı belirtiliyor. Satış 6 taksitle gerçekleştirilecek. Hali hazırda 500GB'lık slim PS4 modelinin ortalama fiyatı 1900TL civarlarında. Üstelik bu pakete herhangi bir oyun da dahil değil. Red Dead Redemption 2'nin sıfırı 350 – 450TL bandından satılırken, 2. eli ise 200TL'ye alıcı buluyor.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2019, 15:39 Güncelleme 17 Nisan 2019, 10:02
Bim Playstation 4 fiyatı ne kadar olacak? BİM aktüel ürünler BİM’e PS4 ne zaman gelecek?

İÇİNDEKİLER

BİM market her hafta yayınladığı aktüel ürünlerle tüketicilerin dikkatini çekiyor. BİM marketin en son bombası ise PS 4 oldu. Piyasa fiyatının altında satılması beklenen PS 4 merakla bekleniyor. BİM, bu ay oyun severlere yeni bir PS4 fırsatı daha sundu. Gelecek günlerde BİM, bir kez daha PS4 satacak. Peki BİM'e PS4 ne zaman gelecek? Bim Playstation 4 fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm detaylar. Birleşik Marketler A:Ş dir. Kısaltması da BİM. Sahipleri de bazılarınızı şaşırtacak türden. Bu isimlerin bazılarını duyunca devletle değil de iktidara yakın kişiler olduğunu göreceksiniz.

BİM'DE PS 4 NE ZAMAN SATILACAK?

BİM, bu ay oyun severlere yeni bir PS4 fırsatı daha sundu. Gelecek günlerde BİM, bir kez daha PS4 satacak. Mağaza camlarına asılan broşüre göre PlayStation 4 + Red Dead Redemption 2 oyununun 1799 TL'den satışa sunulacağı belirtiliyor. Satış 6 taksitle gerçekleştirilecek.

PS 4 PİYASADA KAÇ PARA?

Hali hazırda 500GB'lık slim PS4 modelinin ortalama fiyatı 1900TL civarlarında. Üstelik bu pakete herhangi bir oyun da dahil değil. Red Dead Redemption 2'nin sıfırı 350 – 450TL bandından satılırken, 2. eli ise 200TL'ye alıcı buluyor.

DAHA ÖNCE BİM'DE PS 4 SATILMIŞTI

PLAYSTATİON 4 ÖZELLİKLERİ

-2 yıl garanti

- HDMI

- Bluetooth

- Wi-Fi

- 1 Oyun konsolu

- 1 Red Dead Redemption 2 oyun

FİYAT: 1999 TL

TRUST OYUN KULAKLIĞI ÖZELLİKLERİ

- Esnek Mikrofon

- Ayarlanabilir baş bandı

- Kulak üstü ses kontrolü

Mikrofonu sessize alma özelliği

- Yüksek kaliteli ses

- Bas özelliği

- 2 metre örgü kablo

FİYATI: 125 TL

BİM'İN AÇILIMI

Birleşik Marketler A:Ş dir. Kısaltması da BİM. Sahipleri de bazılarınızı şaşırtacak türden. Bu isimlerin bazılarını duyunca devletle değil de iktidara yakın kişiler olduğunu göreceksiniz.