WhatsApp'ın bomba özelliği bugün ortaya çıktı

Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma aracı olan WhatsApp'a yeni bomba bir özellik daha geldi. WhatsApp'a gelen yeni özellik çok konuşulacak. İşte milyonlarca Whatsapp kullanıcısını çok yakından ilgilendiren gelişme! WhatsApp uygulamasına eklenen yeni özellik ile birlikte bir mesajın kaç defa iletildiğini görebileceksiniz. İşte detaylar

Giriş Tarihi 25 Mart 2019, 12:07 Güncelleme 27 Mart 2019, 17:31
WhatsApp’ın bomba özelliği bugün ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

WhatsApp'a bu sabah yeni bir özellik geldi. WhatsApp'ta kullanıcılar atılan mesajın üzerine bir süre basılı tutunca, 'İletildi' mesajını görüyor. İşte bugün ortaya çıkan ve milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren Whatsapp'ın yeni özelliği ve detaylar

ATTIĞINIZ MESAJ KAÇ KEZ 'İLETİLDİ'

WhatsApp uygulamasına eklenen yeni özellik ile birlikte bir mesajın kaç defa iletildiğini görebileceksiniz. Yani atılan mesaj attığınız kişi dışında başkalarıyla da paylaşıyor mu görebileceksiniz.

BETA SÜRÜMÜ KULLANIMDA

Beta sürümü kullanımda olan bu özelliğin sahte haberlerin yayılmasını engellemek amacıyla geliştirildiği düşünülüyor.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE YENİ BİR ÖZELLİK ÇIKARMIŞTIR

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik kullanıcılara pahalıya mal olabilir. WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!

ABD basınının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, WhatsApp kullanıcılarının birbirlerine kolayca ve hızlı bir şekilde para göndermelerini sağlayacak ödeme hizmetini Brezilya ve Meksika'da kullanıma sunmaya hazırlanıyor.