Google Duo'dan büyük yenilik! Google Duo Web sürümü yayınlandı

Teknoloji devi Google'ın görüntülü görüşme uygulaması Google Duo, bilgisayar kullanıcılarının da erişimine açıldı. Artık akıllı telefonların yanı sıra Google Duo'ya web üzerinden de erişilecek.

Giriş Tarihi 01 Mart 2019, 16:31 Güncelleme 01 Mart 2019, 16:31
Google Duo’dan büyük yenilik! Google Duo Web sürümü yayınlandı

İÇİNDEKİLER

Popülerliği her geçen gün artan Google'ın görüntülü görüşme uygulaması Google Duo, artık daha fazla kişiye erişecek. Şu ana kadar yalnızca Google Play Store'dan ve iOS App Store'dan indirilebilen uygulamanın, artık bilgisayarlarda da kullanılabilen bir web sürümü de var.

GOOGLE DUO ARTIK TARAYICILARDA
Apple'ın FaceTime uygulaması ile rekabet içinde olan Google Duo'nun web sürümü, bilgisayarlardaki tarayıcılarda kullanılabiliyor. Uygulamayı bilgisayarınızda kullanmak için duo.google.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer daha önce uygulamayı kullandığınız Google hesabı tarayıcınızda da açıksa, Google Duo otomatik olarak kullanıma hazır hale gelecektir. Aksi takdirde telefon numaranız ile yeni üyelik oluşturmanız gerekiyor.

TARAYICILARLA TAM UYUMLU
Google Duo'nun web sürümü, oldukça basit bir tasarıma sahip. Uygulama, Google Chrome, Mozilla Firefox ve Safari gibi büyük internet tarayıcıları ile tam uyumlu olarak çalışıyor.