Samsung Galaxy S10 ne zaman çıkacak? Teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar olacak?

Samsung bu akşam Samsung Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 5G'yi tanıttı. Teknoloji meraklıları şimdi Samsung Galaxy S10 ne zaman çıkacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak?

Giriş Tarihi 21 Şubat 2019, 01:24 Güncelleme 21 Şubat 2019, 02:23
Samsung Galaxy S10 ne zaman çıkacak? Teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar olacak?

İÇİNDEKİLER

Samsung bu akşam yeni akıllı telefon modellerini tanıttı. Firmanın ilk sürprizi ise ekranı katlanabilen telefonu oldu. Teknoloji meraklıları tanıtılan telefonlardan birisi olan Galaxy S10 ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Merak edilen soruların başında Samsung Galaxy S10 ne zaman çıkacak sorusu yer alıyor. Peki, Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri neler? Samsung Galaxy S10 fiyatı ne kadar olacak? İşte merak edilen detaylar...

SAMSUNG GALAXY S10 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Samsung'un dev etkinliğinde Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 5G modelli yeni cihazlarını tanıttı. Samsung'un yeni telefonları 27 Şubat'ta Türkiye'de satışa çıkacak. Türkiye'de ön siparişler ise yarından itibaren alınmaya başlanacak.

SAMSUNG GALAXY S10 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ultra geniş lens: Galaxy S10'da insan gözüne benzer şekilde 123 derecelik görüş alanına sahip bir ultra geniş lens sunuluyor.

Qi sertifikalı akıllı telefon cihazlarını ve hatta uyumlu giyilebilir cihazları kolayca şarj etmeyi mümkün kılan Wireless PowerShare bulunmakta.

Yeni yapay zeka yazılımı; batarya, CPU, RAM ve hatta sıcaklığı otomatik olarak optimize ediyor ve telefonunun nasıl kullanıldığına bağlı şekilde bunu zamanla öğrenerek daha iyi hale getiriyor.

Telefon, Wi-Fi ve LTE arasında kolayca geçiş yapabilmeye ek olarak potansiyel riskli Wi-Fi bağlantıları konusunda sizi uyaran, kesintisiz ve güvenli bir bağlantıya izin veren Intelligent Wi-Fi ile birlikte geliyor.

Telefonda sadece 8GB RAM ve arttırılamayan 256GB depolama kapasitesi bulunuyor.

SAMSUNG GALAXY S10 FİYATI NE KADAR OLACAK?

Samsung Galaxy S10'un Türkiye fiyatları da netlik kazandı. Buna göre telefon 5499 TL ile 7499 TL aralığında satışa sunulacak.