LG'den çılgın proje! LG 16 kameralı telefon için patent başvurusu yaptı

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin ismi yeni projesiyle gündeme geldi. LG 16 kameralı telefon için patent başvurusunda bulundu. İşte LG'nin çılgın projesi 16 kameralı telefon ile ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2018, 20:23
LG’den çılgın proje! LG 16 kameralı telefon için patent başvurusu yaptı

İÇİNDEKİLER



Akıllı telefonların arka tarafındaki artan kamera sayısı kuşkusuz şu sıralar teknoloji devlerinin en çok mesai harcadığı konulardan biri. Sosyal medya kullanımının da etkisi ile pek çok kullanıcının telefonseçerken fotoğraf odaklı düşünmesi LG'yi harekete geçirdi.



LG 16 arka kameralı bir cihaz için ABD'de patent başvurusu yaptı. Birleşik Devletler Patent ve Marka Ofisi tarafından onaylanan patentte, kameraların 4x4'lük bir düzende yerleştirildiğini görüyoruz.


Patent başvurusu, 16 kameranın özçekimler için de kullanılabileceği gösteriyor. Kameraların arka taraftaki dizilişi bu şekilde. Ancak bu bilgiler dışında herhangi başka bir detay daha bulunmuyor.



Patentler genel olarak gelecekte çıkacak cihazlar hakkında bilgiler içerir ve bazı detayları sunar. Fakat bazı zamanlar şirketler koruma amaçlı olarak da patentleri alabiliyor. Bu yüzden LG'nin 16 kameralı telefonu çıkarıp çıkarmayacağı belli değil, belki kağıt üstünde kalan bir proje de olabilir.