Instagram'a ne oldu? Instagram çöktü mü neden açılmıyor?

Instagram'a ne oldu? 3 Ekim'de sabah saatlerinde Instagram'a giriş yapmak isteyenler büyük bir şokla karşılaştı. Instagram'a erişim sağlanamadı. Bunun üzerine en çok aranan konulardan biri Instagram çöktü mü oldu. İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor?

Giriş Tarihi 03 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2018, 11:00
Instagram’a ne oldu? Instagram çöktü mü neden açılmıyor?

İÇİNDEKİLER

İnstagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? Bugün sosyal paylaşım sitesine erişmek isteyen kullanıcıların araştırdığı konu oldu. '5xx Server Error' hatası veren İnstagram, global bazda erişim sıkıntısına neden oldu.

Instagram TSİ 10:00 sularında dünya genelinde çöktü. Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcıların büyük bir kısmı '5xx Server Error' hatası ile karşılaştı. Erişim sorununun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığı sanılırken, Instagram'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

NE ZAMAN DÜZELECEK?

Mobil uygulamada ise akış yenilenemezken sadece hikayeler kısmı aktif olarak görülebiliyor. Hatta bazı kullanıcılar da bu bölüm de görünmezken, Instagram'ın hiçbir hizmeti kullanılamıyor. Şimdilik konu hakkında Instagram tarafından açıklama yapılmazken, uygulamanın ne zaman düzeleceği bilinmiyor.