Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden iletilmiyor?

Türkiye'de en çok kullanılan konuşma uygulamalarından biri olan WhatsApp çöktü mü? 03 Kasım cuma günü itibariyle WhatsApp'tan mesaj göndermek isteyen binlerce kullanıcı bu sorunun yanıtını arıyor... İşte WhatsApp bağlanma sorunu ile ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 03 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 03 Kasım 2017, 12:02
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden iletilmiyor?

İÇİNDEKİLER

03 Kasım cuma günü itibariyle WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'tan neden mesaj gönderilmiyor? Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, 11:00 itibariyle çöktü. Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcı yaşadıkları bağlantı problemini Twitter'den dile getirdi. Peki WhatsApp'tan neden mesaj gönderilmiyor? İşte WhatsApp çökmesi ile ilgili detayları...

Avrupa ülkelerinde yaşanan erişim sorunu İstanbul'da da etkili oluyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp'ta bir süredir erişim sorunu yaşanıyor. Saat 11.10'dan itibaren WhatsApp'ta bağlantı sorunu yaşayan vatandaşlar, 'WhatsApp çöktü mü' sorusunu sormaya başladı. Erişim sorunu Avrupa ülkelerinde yaşanıyor. Türkiye'de ise sadece İstanbul'da bağlantı sorunu görülmektedir.

WHATSAPP'TAN AÇIKLAMA

WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söylerken, erişim sorunu sosyal medyanın Türkiye ve dünya listesinde en çok konuşulan konu oldu.

WhatsApp'ın ne zaman düzeleceği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Gündüz saatlerinde bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Bazı kullanıcılar ise uygulamanın çalıştığını öne sürerek şaşkınlıklarını dile getirdi.

WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söylerken, erişim sorunu Twitter'ın Türkiye ve dünya listesinde en çok konuşulan konu oldu.

Dünya genelinde bazı kullanıcısı bulunan cep telefonu uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin güncellemeden kaynaklandığı düşünülüyor. Kullanıcılar, sosyal medyada olayı tartışıyor.

WhatsApp'taki erişim sorunu ile ilgili son dakika gelişmeler haberimizde...