Facebook'a eğlenceli özellik

Dünya üzerinde en çok tercih edilen sosyal medya platformlarında biri olan Facebook, kullanıcılarına kulak vererek isteklerini kırmadı. Kullanıcıları tarafından talep edilen GIF özelliğini test aşamasına alan sosyal medya devi, kullanıcılarının daha iyi vakit geçirebilmesi için büyük çaba gösterdiğini kanıtlamış oldu.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2017, 00:00 Güncelleme 15 Haziran 2017, 18:45
Facebook’a eğlenceli özellik

İÇİNDEKİLER

Popüler sosyal paylaşım platformu Facebook, yenilikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle kullanıcılarının isteklerine kulak veren platform, sevenlerini mutlu etmek için bir yeniliği daha platformuna eklemeye hazırlanıyor.

Sosyal medya meraklılarına eğlenceli zaman geçirme imkanı tanıyan Facebook, kullanıcılarının isteği üzerine yorumlar kısmına GIF paylaşabilme özelliğini aktif etmeye hazırlanıyor. Şuan test aşamasında olan özellik sayesinde kullanıcılar artık yorumlarının altına GIF ekleme imkanı bulabilecek.

Test aşamaları tamamladıktan kısa bir süre sonra tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak özellik, Facebook kullanıcılarını daha yayınlanmadan sevindirdi.

Boş zamanın büyük bir çoğunluğunu sosyal medya platformunda eğlenmek için geçiren insanlar, Facebook'un yeni özelliği ile birlikte zamanlarını daha keyifli geçirme imkanı bulabilecek.