TeknoSA'dan yeni "Web Paketi" hizmeti

TeknoSA, web sitesi oluşturmak için gerekli tüm hizmetleri kapsayan Web Paketleri'ni satışa sunacak.

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 16:03
TeknoSA’dan yeni Web Paketi hizmeti

İÇİNDEKİLER

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Web sitesi ve e-ticaret platformu oluşturma, domain edinme, hosting hizmeti ve web sitesi kullanma eğitimi gibi konularda hazırlanan Web Paketleri, TeknoSA mağazaları ve teknosa.com üzerinden satılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, "Türkiye'nin lider teknoloji perakende şirketi olarak müşteri odaklı hizmetlerimizi geliştirmeye büyük bir enerjiyle devam ediyoruz. Şimdi de önemli ihtiyaç olduğunu gördüğümüz bir alana yepyeni hizmetlerle giriyoruz. E-ticaret sitesi kurup online satış yapmak isteyen ve kendi web sitesini kuracak herkesin işini TeknoSA güvencesi ile sunduğumuz Web Paketleri ile kolaylaştıracağız" ifadelerini kullandı.

Oyman, değerlendirmesinde, katma değerli hizmetlerin TeknoSA'nın büyüme stratejisinde de çok önemli bir yeri olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"2014 yılını, öncü olduğumuz katma değerli hizmetler açısından atılım yılı olarak belirledik. Farklı ihtiyaçlara göre hazırlanmış Web Paketleri, kapsamı itibarıyla sektörde bir ilk. Bununla birlikte, TeknoSA olarak girişimcilere ve işletmelere özel hizmet götürmemiz açısından da önem taşıyor. Teknolojinin her alanında, ürünlere dair veya üründen bağımsız katma değerli hizmetleri, herkese sunarak bu alandaki liderliğimizi sürdüreceğiz."