Sivasspor, iç sahada 175 gündür galibiyete hasret

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, ligde yarın karşılaşacağı Bursaspor'u yenerek iç sahadaki 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 24 Eylül 2011, 17:16
Sivasspor, iç sahada 175 gündür galibiyete hasret

İÇİNDEKİLER

Ligde iç sahada en son galibiyetini 2 Nisan 2011'de Beşiktaş'a karşı 1-0'lık skorla alan Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından evinde oynadığı 5 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Beşiktaş galibiyetinin ardından geçen sezon evinde Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile 1-1 berabere kalıp, sezonun son haftasında Fenerbahçe'ye Sivas'ta 4-3 mağlup olan Sivasspor, bu sezon da iç sahada oynadığı Eskişehirspor maçından 4-0 yenik ayrıldı.

Ligde geçen sezon ile birlikte sahasında tam 175 gündür galibiyet elde edemeyen Sivasspor, yarın Bursaspor'u yenerek uzun bir aradan sonra evinde taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.

Ligde 4. haftaya 3 puanla 13'üncü sırada giren Sivasspor ile 6 puanla 4'üncü sırada yer alan Bursaspor arasında oynanacak maçın skoru merak ediliyor. Ligin ilk 2 haftasında oynadığı maçtan yenik ayrılan Sivasspor, bu sezonki ilk galibiyetini 3. haftada deplasmanda Ankaragücü'ne karşı 2-1'lik skorla almıştı. Sivasspor, ilk hafta Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 2-1 ve iç sahada Eskişehirspor'a 4-0 mağlup olmuştu.

Lige iyi bir başlangıç yapan Bursaspor ise ilk 2 haftayı kayıpsız geçtikten sonra 3. haftada Beşiktaş'a iç sahada 2-1 yenilerek bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı. Bursaspor, ilk hafta sahasında Kayserispor'u 3-0, ikinci hafta ise deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etmişti.