Beşiktaş korksun!

Karabükspor Teknik Direktörü cezası sona eren Emenike'nin bu hafta forma giyeceğini ifade ederek, "Çok kaliteli bir takımla oynayacağız. Ancak kimseden çekinmiyoruz. Beşiktaş bizden korksun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2011 Güncelleme 03 Şubat 2011, 10:38
Beşiktaş korksun!

İÇİNDEKİLER

YÜCEL İldiz Beşiktaş'a meydan okudu... Karabükspor Teknik Direktörü Kayserispor beraberliğinin gerilerde kaldığını söyleyerek, "Şimdi Beşiktaş ile çok ciddi bir maça çıkacağız. Rakibimiz son yıllarda ligin en kaliteli kadrolarından birini kurdu. Geçen hafta istemedikleri bir netice aldılar. Bu nedenle bize karşı mutlak kazanmak için çıkacaklar. Ancak Beşiktaş bizden korksun. Deplasmanda da olsa kazanmak istiyoruz" dedi.

RAGUED'İN KATILMASI GÜÇ KATTI
Emenike'nin cezasının bitmesinin kendileri için önemli bir avantaj olduğunu vurgulayan Yücel İldiz, "Umarım hafta sonuna kadar takımda bir sakatlık yaşanmaz. Yeni transferimiz Houcine Ragued'in de takıma katılması gücümüze güç kattı" diye konuştu. Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ilk devre oynadıkları Beşiktaş maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini hatırlatarak, "Bu maçın rövanşını almak istiyoruz. Oyunumuzu rakibimize kabul ettirdiğimiz takdirde İstanbul'dan zaferle dönebiliriz. Futbolcularıma güvenim tam" diye konuştu.