Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ayrılıyor mu? Veda mesajı kafaları karıştırdı

Kerem Aktürkoğlu dün sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı yayınladı. Genç futbolcunun kullandığı ifadeler, “Ayrılık mesajı verdi” şeklinde yorumlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2022 Güncelleme 22 Mayıs 2022, 06:58
Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu ayrılıyor mu? Veda mesajı kafaları karıştırdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray adına hayal kırıklıklarıyla dolu sezonun en olumlu tarafı Kerem Aktürkoğlu'nun müthiş performansı oldu. Genç yıldız dün sosyal medya üzerinden flaş bir mesaj yayınladı.

Kerem, "Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama birçok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiçbir an olmadı. Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için Teşekkürler" ifadesini kullandı.

Milli futbolcunun bu hamlesi 'veda mesajı' şeklinde yorumlandı.

İddialara göre birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Kerem Aktürkoğlu yeni sezon için bir takımla ön anlaşma imzaladı.

19 GOLE KATKI VERDİ
Bu sezon ligdeki 38 maçın 37'sinde forma giyen Kerem Aktürkoğlu 10 gol ve 9 asistlik performansıyla 19 gole direkt etkide bulundu.