Önceliği forvet hattına veren Beşiktaş Mısırlı Trezeguet'i listesine aldı

Transferde önceliği forvet hattına veren Beşiktaş’ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Aston Villa’dan sezon sonuna kadar Medipol Başakşehir’e kiralanan Trezeguet için harekete geçildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2022 Güncelleme 14 Mayıs 2022, 06:58
Önceliği forvet hattına veren Beşiktaş Mısırlı Trezeguet’i listesine aldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Fransız teknik adam Valerien İsmael'in raporları doğrultusunda takımda ciddi değişikliklere gidecek olan yönetim, elini çabuk tutmanın peşinde. Özellikle hücum hattını baştan yaratmak isteyen siyah beyazlılar, kapsamlı bir çalışmanın içerisinde.

Valerien İsmael'in sistemine uygun oyuncular arayan Kara Kartal'ın hedefindeki yıldızlardan birisi ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı kurmayların hedefinde Premier Lig macerasının ardından Süper Lig'de geri dönen Trezeguet var. Aston Villa'dan sezon sonuna kadar Medipol Başakşehir'e kiralanan Mısırlı kanatforvet için harekete geçildi.

Teknik direktör Valerien Ismael'in de olumlu rapor sunması sonucu resmi adımların atılacağı iddia ediliyor. Aston Villa ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Trezeguet'in piyasa değeri 8-10 milyon Euro arasında.

Siyah-Beyazlı kurmaylar Astan Villa Kulübü ile yürüteceği pazarlıklarda mesafe kat edebilirse Mısırlı forvet adım adım Beşiktaş'a yaklaşabilir.