Avcı’dan Çaykur Rizespor maçı için 3 kritik müdahale

Avcı cuma günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında 3 önemli rotasyona imza atacak.Yusuf Erdoğan sol beke geçecek. Cornelius'un yerine Djaniny, Berat Özdemir'in yerine de Dorukhan Toköz, Rize'ye karşı ilk 11'de sahaya çıkacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2022 Güncelleme 16 Mart 2022, 06:50
Avcı’dan Çaykur Rizespor maçı için 3 kritik müdahale

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor'da cuma günü oynanacak olan Rizespor maçı öncesi Abdullah Avcı kadroda bazı değişimler yapmayı planlıyor. Göztepe maçında cezalı Puchacz'ın yerine savunmanın solunda Trondsen'i görevlendiren Avcı'nın bu kez sol bekte Yusuf Erdoğan'ı oynatması bekleniyor. Ayrıca son haftalarda oyuna sonradan girmesine rağmen ciddi skor katkıları yapan Djaniny'nin da Cornelius'un yerine 11'e dönmesi beklenirken, Berat'ın yerine de Dorukhan ilk 11'de maça başlayacak.



AVCI REKABET İSTİYOR
Son maçtan 3 önemli değişikliğe gitmeye hazırlanan Bordo-Mavili ekibin teknik patronu Abdullah Avcı'nın karşılaşma gününe kadar yapılacak olan antrenmanlarda bu değişimler üzerinde durması bekleniyor. Tecrübeli hocanın kalan haftalarda da takımı daha diri tutmak için bu tür rekabeti artıracak hamle sayısını devam ettireceği öğrenildi.



9 GOLE DİREKT KATKI YAPTI...
Djanıny, Süper Lig'de 22 maçta 7 gol attı, 2 asist yaptı. Avcı'nın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN