Erol Bilecik Galatasaray'a ne dedi? 'Cincon' açıklaması nedir? Erol Bilecik kimdir, kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?

Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasında oynanan maç 7-0'lık skorla sona erdi. Nef Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler kazandı. Maçın sonrası Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in yaptığı 'cincon' açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Peki Erol Bilecik kimdir, kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar? Erol Bilecik Galatasaray'a ne dedi? 'Cincon' açıklaması nedir?

Giriş Tarihi 08 Aralık 2021, 15:44 Güncelleme 08 Aralık 2021, 15:45
Erol Bilecik Galatasaray’a ne dedi? ’Cincon’ açıklaması nedir? Erol Bilecik kimdir, kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe klübünün Başkan Vekili Erol Bilecik, bugün oynanan Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol maçı için ''Biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık. Siz 7 Aralık'ta 7 attınız.'' ifadelerini kullandı. Bilecik'in bu sözleri Galatasaray taraftarını adeta çıldırttı. Futbolseverler sosyal meydada Bilecik'e sert tepki gösterdi. Peki Erol Bilecik kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, serveti ne kadar? Erol Bilecik Galatasaray'a ne dedi? 'Cincon' açıklaması nedir?

EROL BİLECİK NE DEDİ?

Erol Bilecik'in sözleri şu şekilde:

"Acımasız davrandık. Müthiş bir oyun oldu. Bizi gururlandırdınız. İşin güzel tarafı biz Galatasaray'a 'cincona' 6 Kasım'da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 tane attınız."

EROL BİLECİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tam adı Nevres Erol Bilecik'tir. 26 Kasım 1962 Antakya doğumludur. Türk iş adamı, eski Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı, Index Grup CEO'su'dur.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu. Mezuniyetin hemen ardından, yüzde 100 Alman sermayesi bir şirket olan Nixdorf Computer'de Sistem Analisti olarak çalışan Bilecik, bu görevi iki yıl boyunca sürdürdü.

Sonrasında ise Index'in kurulma süreci başladı. Erol Bilecik 3 Haziran 2018'de Fenerbahçe SK başkanlığına gelen Ali Koç'un listesinde yer aldı. Aynı zamanda 1907 Fenerbahçe Derneği'nde başkan yardımcısı olarak etkindir.