Fenerbahçe Kosovalı yıldız Vedat Muriç için ilk teması gerçekleştirdi

Sarı-Lacivertliler, yıldız golcü Vedat Muriç'i kiralamak için ilk teklifini yaptı. İtalyan ekibi Lazio ise, “Onu kiralamayı düşünmüyoruz . Satmayı planlıyoruz. Alıcı çıkmazsa kiralayacağız” cevabını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2021 Güncelleme 25 Kasım 2021, 07:01
Fenerbahçe Kosovalı yıldız Vedat Muriç için ilk teması gerçekleştirdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe eski yıldızı için ısrarını sürdürüyor.


Devre arasında kadroya yıldız bir golcü takviyesi yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, Kosovalı yıldız Vedat Muriç için ilk hamlesini yaptı.


Fenerbahçe Yönetimi, Lazio ile yaptığı görüşmede oyuncularını kiralamak istediklerini belirtti.


Ancak İtalyanlar bir türlü verim alamadıkları Kosovalı yıldızı bonservisiyle elden çıkarmak istediklerini iletti. İtalyan kulübü, "Vedat'ı satmak istiyoruz. Alıcı çıkmazsa kiralamayı düşünüyoruz. Bunun için de önümüzde daha zaman var. İlerleyen günlerde durum netleşir" diyerek Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmelerini sonlandırdı.


Bu açıklamalar üzerine Sarı-Lacivertli Yönetim bekleme kararı aldı. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan tecrübeli oyuncunun 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.


Bu sezon 10 karşılaşmada forma giyen Vedat Muriç gol atma başarısı gösteremedi. 27 yaşındaki Vedat Muriç, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Lazio'ya 19 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN