Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya! Süper Lig'in en kaliteli iki kadrosu bu akşam Dolmabahçe'de kozlarını paylaşacak

Bu akşam nefesler tutulacak, Dolmabahçe’de müthiş bir heyecan yaşanacak. Şampiyonluk yarışının iki iddialı takımı Beşiktaş ve Trabzonspor, Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. 19.00’da başlayacak zorlu mücadelede genç hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2021 Güncelleme 06 Kasım 2021, 06:59
Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya! Süper Lig’in en kaliteli iki kadrosu bu akşam Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak

İÇİNDEKİLER

Bu akşam nefesler tutulacak, Dolmabahçe'de müthiş bir heyecan yaşanacak. Şampiyonluk yarışının iki iddialı takımı Beşiktaş ve Trabzonspor, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 19.00'da başlayacak zorlu mücadelede genç hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

KARTAL'DA TEK HEDEF 3 PUAN
Süper Lig'in en kaliteli iki kadrosunun mücadelesinde futbol ziyafeti yaşanacak. Son şampiyon Beşiktaş sahasındaki zorlu derbiye mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

23 MAÇTIR DEVİREBİLEN YOK!
Kartal'ın 8 puan önünde yer alan lider Trabzon ise 23 maçlık deplasmanda yenilmezlik serisini sürdürmek için savaşacak. Trabzon 3 puanı alırsa zirvede çok rahatlayacak.

2 TAKIMDA DA EKSİKLER VAR
Ev sahibi ekipte Batsuayi, N'Koudou ve Can oynayamayacak. Fırtına'da ise Peres, Edgar ve Gervinho ise takımdaki yerini alamayacak. Zorlu derbiyi beIN Sports yayınayacak.

EVİNDE 5 YILDIR KAZANAMIYOR
7 puan önünde yer alan lider Trabzonspor'u mutlaka yenmek isteyen Beşiktaş ezeli rakibine karşı Vodafone Park'ta çok zorlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor'la seyircisi önünde oynadığı son 4 maçta 1 yenilgi ve 3 beraberlik yaşarken hiç kazanamadı. Son galibiyet 5 Kasım 2016'da 2-1'lik skorla gelmişti.

21 MAÇTA SADECE 6 YENİLGİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'a karşı başarılı istatistiği ile dikkat çekiyor. Tecrübeli hoca, Siyah-Beyazlılar'la karşılaştığı 21 maçta 8 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, sadece 6 kez yenilgi yaşadı.