Beşiktaş herkesle yola devam edecek! Başkan Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk sonrası çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ve takımda kiralık oynayan Ghezzal, Rosier ve Aboubakar gibi isimlerin geleceğiyle ilgili merak edilenleri açıkladı. Çebi, “Şampiyonluğa beraber kavuştuğumuz herkesle ben yola devam etmek istiyorum. Sergen hocayla sözleşmemizin şampiyonlukla alakası yoktu. Biz devam edelim diyeceğiz. Muhtemelen anlaşacağız. Uzun yıllar kalmasını istiyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2021 Güncelleme 17 Mayıs 2021, 07:01
Beşiktaş herkesle yola devam edecek! Başkan Ahmet Nur Çebi’den şampiyonluk sonrası çarpıcı açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ve takımda kiralık oynayan Ghezzal, Rosier ve Aboubakar gibi isimlerin geleceğiyle ilgili merak edilenleri açıkladı.

Çebi, "Şampiyonluğa beraber kavuştuğumuz herkesle ben yola devam etmek istiyorum. Sergen hocayla sözleşmemizin şampiyonlukla alakası yoktu. Biz devam edelim diyeceğiz. Muhtemelen anlaşacağız. Uzun yıllar kalmasını istiyorum" dedi.

HERKES 'HAKKINIZDI BAŞKANIM' DİYOR


Başkan Ahmet NurÇebi, "Mutluyum. Huzurluyum. 2 gün sonra yine maçımız var. Transferler, sözleşmeler hayat devam ediyor. Şampiyonluğu kazandığımız gece uyuyamadım, sabaha karşı biraz daldım ama hiç kolay olmadı. 1.500'ün üzerinde mesaj gelmiş. Özet olarak sizin hakkınızdı ve hak ettiniz diyorlar" ifadelerini kullandı.

G.SARAY'I ÜZMEK HADDİME DEĞİL!
Çebi, "Rakiplerden bazı söylemler oldu. Alkışlama mevzusu başka bir yere çekildi ve beni çok üzdü. Yoksa koskoca Galatasaray camiasını o şekilde üzmek benim haddime değil. Aboubakar ile ilgili doktor raporumuz var. Oynayamıyorsa sağlık nedeniyle oynayamıyordur. Başka şekilde tartışılmasını kabul etmiyorum" dedi.