Florya alev alev: Mustafa Cengiz'in "Donk'un seks partilerinden bıktım" sözü Galatasaray'a bomba gibi düştü

Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı- Kırmızılılar'da 'haysiyet- şeref' gerilimi bitmeden yeni bir kriz başladı. Başkan Mustafa Cengiz'in bazı üyelere, "Donk'un seks partilerinden bıktım. Futbolcular doğru düzgün idman yapmıyor. Fatih hoca da bir Bodrum'da, bir Amerika'da demesi olay yarattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2021 Güncelleme 16 Nisan 2021, 06:59
Florya alev alev: Mustafa Cengiz’in Donk’un seks partilerinden bıktım sözü Galatasaray’a bomba gibi düştü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı- Kırmızılılar'da 'haysiyet- şeref' gerilimi bitmeden yeni bir kriz başladı. Başkan Mustafa Cengiz'in bazı üyelere, "Donk'un seks partilerinden bıktım. Futbolcular doğru düzgün idman yapmıyor. Fatih hoca da bir Bodrum'da, bir Amerika'da demesi olay yarattı.

KENDİ ARALARINDA TOPLANTI YAPTILAR
Bu sözler Florya'ya adeta bomba gibi düştü. Dün kendi arasında toplanan futbolcular, "Bu durumu protesto etmemiz lazım. İdmana çıkmayalım" fikrinde birleşti. Ardından teknik direktör Fatih Terim de kritik zirveye katıldı.

TERİM KRİZİN ÖNÜNE YİNE SET ÇEKTİ
Terim, Cengiz'in açıklamalarına en az futbolcular kadar sinirlerse "Konuyu kendi aramızda halledelim" diyerek krizin önüne set çekti. Ancak tecrübeli hocaya yakın çevresinden "Bu sözleri hak etmiyorsun. Görevi bırak" baskısı başladığı öğrenildi.

CENGİZ'E 'İSTİFA' ÇAĞRISI
Şok açıklamalar taraftarları da çılgına çevirdi. Taraftarlar sosyal medyada Cengiz'e yönelik sert eleştirilerde bulunup 'istifa' çağrısı yaptı.

TERİM DİLİNİ ISIRIR ELİNİ TUTAR KENDİNİ KONTROL EDER
Galatasaray
tarihine damgasını vurmuş isimlerden biri olan efsane başkan Faruk Süren, spor müdürümüz Tunç Özgen'e çok özel açıklamalar yaptı. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in futbolculan ve Fatih Terim'le ilgili olay yaratan sözlerini değerlendiren Faruk Süren, "Ne diyeyim. Allah şifa versin. Herhalde hastalıktan sonra psikolojisi çok bozuk. İçinde, aklında ne varsa söylüyor" dedi. Fatih Terim için ortaya atılan "istifa edecek" iddialarını da değerlendiren Süren, "Fatih Terim normal bir teknik direktör olsa istifa eder. Ama Fatih Terim normal bir teknik direktör değil. Galatasaray onun yuvası. Galatasaray'ı çok ama çok sever. Dilini ısırır, elini tutar, dilini tutar, kendini kontrol eder. İstifa etmez. Lig bitince de bırakır. Zaten sözleşmesi bitiyor" ifadesini kullandı.

YASAKLAR SÜRERSE KONGRE YAPILAMAZ
Süren, "17'sine kadar yasak var. Devam ederse kongre zaten olmaz. Ama 7 Mayıs'a kadar adaylar listelerini ve 100 imza ile birlikte vermek zorundalar" dedi.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Ryan Donk'a flaş tepki: Seks partilerinden bıktık