Malatya’da sahneye çıkan 38’lik Atiba attığı golle 3 puanı getirdi

Zorlu deplasmanda çok tutuk bir futbol sergileyen Beşiktaş’ı Atiba Hutchinson kurtardı. Tecrübeli futbolcu hayati bir gol attı. Siyah-Beyazlılar gol yemeden üst üste 4. galibiyetini alırken, zirvede lider Galatasaray'ı bir kez daha yakaladı. Yeni Malatya deplasmanı öncesi Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu şoku yaşandı. Genç eldiven mide rahatsızlığı yaşayınca 11'den çıkarıldı. Kaleyi Utku Yuvakuran korudu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2021 Güncelleme 03 Mart 2021, 07:02
Malatya’da sahneye çıkan 38’lik Atiba attığı golle 3 puanı getirdi

İÇİNDEKİLER

Kartal tek attı, 3 aldı... Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Beşiktaş 57 puana ulaştı ve zirvede Galatasaray'ı birkez daha yakaladı.

14. dakikada sol kanattan bindirme yapan Nsakala'nın ortasında Aboubakar, yükselip kafayı vurdu. Yerde seken top kaleci Ertaç'ın üzerine gitti.

UTKU'DAN KRİTİK KURTARIŞ
23. dakikada Yeni Malatyaspor etkili geldi. Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Mustafa Eskihellaç'ın uzak direğe doğru vuruşunu kaleci Utku ayağıyla son anda çelmeyi başardı. 38. dakikada Mustafa Eskihellaç'ın ceza sahasının hemen dışından sert şutu direği yaladı.

ABOUBAKAR'DAN ŞIK SERVİS
56. dakikada Larin'in sol ayağıyla sert şutu üstten auta gitti. 59. dakikada Beşiktaş öne geçti. Atiba, Aboubakar'ın pasıyla sahneye çıktı ve Kartal aradığı golü buldu: 1-0. 62. dakikada Welinton'un yakın mesafeden şutu auta gitti. 90+3'te Chabake istediği vuruşu yapamayınca Beşiktaş 3 puana uzandı.

SEN DE SERT OYNA HAKEM VERMİYOR
DÜN Malatya'da çok zorlu bir sınav veren Beşiktaş'ta sertlik isyanı vardı. Teknik direktör Sergen Yalçın sürekli hakemlere itirazda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Necip'e de "Sen de sert oyna. Hakem bir şey demiyor" ifadesini kullandı. Yalçın ikinci yarıda da itirazlarını sürdürdü.

İKİNCİ YARILARIN BEŞİKTAŞ'I
Beşiktaş ikinci yarılarda sonuca gitmeye devam ediyor. Dün zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanında 59. dakikada Atiba Hutchinson'ın attığı golle 3 puana uzanan Siyah- Beyazlılar ligde ikinci yarılarda 37 gole ulaştı. Şu ana kadar 57 kez sarsan Beşiktaş söylece gollerinin yüzde 65'ini maçların ikinci devrelerinde attı.

SON DAKİKA ERSİN ŞOKU
Yeni Malatya deplasmanı öncesi Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu şoku yaşandı. Genç eldiven mide rahatsızlığı yaşayınca 11'den çıkarıldı. Kaleyi Utku Yuvakuran korudu.


KEYFİ DAVRANAMAYIZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Malatya karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 85. dakikada oyundan alındıktan sonra kendisine tepki gösteren Aboubakar ile ilgili ise Yalçın, "Bireysel olarak oyuncuların keyfi isteklerine göre takım yapamayız, kadro çıkartamayız. Biz takımı, oyunu düşünmek zorundayız" yorumunu yaptı.

NECİP UYSAL SÜRPRİZİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın dün sürpriz bir şekilde Necip Uysal'ı 11'de oynattı. Başarılı hoca Ljajic ve Mensah gibi isimleri yedek bıraktı.