Bursa’da corona şoku (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da bir futbolcunun coronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Testi pozitif çıkan futbolcunun ev izolasyonuna alındığı ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2020 Güncelleme 06 Aralık 2020, 07:01
Bursa’da corona şoku Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da bir futbolcunun coronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Testi pozitif çıkan futbolcunun ev izolasyonuna alındığı ifade edildi.

MAÇLAR ÜSKÜP'E ALINDI
2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'na ev sahipliği yapacak olan Danimarka'nın organizasyondan çekilmesi üzerine bütün maçlar Üsküp'te oynanacak.

DUSKO TOSIC GERİ DÖNÜYOR İDDİASI!
Beşiktaş'tan 2.5 yıl önce Çin'e tranfser olan Dusko Tosic önceki gün Siyah-Beyazlı kulübün transfer komitesi sorumlusu Erdal Torunoğulları ile bir araya geldi. Bonservisi elinde olan Tosic'in Beşiktaş'a geri döneceği iddiaları kuvvetlendi. Tosic, Beşiktaş'taki performansı ile taraftarların sevgilisi olmuştu.

3'TE 3 SONRASI SOSYAL MEDYA YIKILDI
Beşiktaş'ın İstanbul'daki 3 rakibini yenmesinin ardından Twitter'da espriler havada uçuştu. Aboubakar'ın dolmuş şoforü haline getirildiği fotoğraf paylaşım rekoru kırdı.

GİRESUNSPOR ESKİŞEHİR'E ACIMADI
TFF 1. Lig'de Giresunspor Eskişehirspor'u 2-0 yenerek üst sıralar için önemli bir adım attı. Karadeniz ekibi 66'da Eren ve 68'de Sergio ile galibiyete uzandı. Diğer sonuçlar şöyle: Bolu-Altay: 1-0, Menemen-Bandırma: 1-1.

BEŞİKTAŞ TELEKOM'U 34 SAYI FARKLA GEÇTİ
ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Türk Telekom'u 94-60 yendi. Beşiktaş ligde dördüncü galibiyetini aldı. Diğer sonuçlar: Fethiye- Darüşşafaka: 54-78, Gaziantep Basket-Tofaş: 68-67, Galatasaray- Büyükçekmece: 87-91

FENERBAHÇE OPET DEPLASMANDA GALİP
MISLI.COM Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet, deplasmanda Çan Gençlik'İ 3-1 yendi. Diğer sonuçlar: PTTEczacıbaşı: 0-3, G.Saray-Kuzeyboru: 3-0.

UFUK SARICA 500'ÜNCÜ MAÇINI GERİDE BIRAKTI
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Bahçeşehir Koleji maçıyla kariyerindeki 500. maçını geride bıraktı. Sarıca 500 resmi müsabakada 323 galibiyet, 175 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

NE GÖZTEPE NE KAYSERİSPOR
Alt sıralardan kurtulmak için çabalayan Kayserispor, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Kayseri'nin golünü Henrique, Göztepe'nin golünü ise Soner kaydetti.

KONYA 3 PUANI 2 GOLLE ALDI
Yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir yönetiminde ilk maçında Konyaspor ile karşılaşan BB Erzurum, rakibine deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Konyaspor'un golleri 13'te penaltıdan Uğur ve 63'de Hadziahmetovic'ten geldi.