Trabzonspor’un savunmadaki kozu Vitor Hugo: Hak ettiğimiz yere geleceğiz

Trabzonspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo, “Trabzonspor’un hedefi her zaman en üstte, en tepede olmak. Takımın adının büyüklüğünü bilincindeyiz. Hak etmediğimiz alt sıralardan ayrılıp bir an önce yukarıdaki makası daraltmak istiyoruz.” dedi. Tecrübeli stoper, özellikle takım savunması konusunda çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2020 Güncelleme 03 Aralık 2020, 06:59
Trabzonspor’un savunmadaki kozu Vitor Hugo: Hak ettiğimiz yere geleceğiz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo, "Trabzonspor'un hedefi her zaman en üstte, en tepede olmak. Takımın adının büyüklüğünü bilincindeyiz. Hak etmediğimiz alt sıralardan ayrılıp bir an önce yukarıdaki makası daraltmak istiyoruz." dedi. Tecrübeli stoper, özellikle takım savunması konusunda çalıştıklarını ifade etti.

DAHA KOMPAKT OLDUK


Brezilyalı stoper, "Özellikle son 3 maçta iyi savunma yapmaya başladık. Takım kompakt oynamaya başladı. Savunma üzerine yaptığımız çalışmalarla daha iyi sonuçlar almaya başladık. Buna ihtiyacımız vardı. Bu serinin devam etmesini istiyorum" diye konuştu.

TÜRKİYE'DEN DAHA ÖNCE DE TEKLİF ALMIŞTIM


Hugo, Türkiye'den önceki yıllarda teklifler aldığını belirterek, "O zaman İtalya'ya gitmiştim. Türkiye hakkında analizlerim vardı" dedi.