Galatasaray'da sağa 4 aday! Arias, Hamari Traore, Luis Rodriguez ve Alan Mozo listede...

Cimbom sağ bek için Atletico Madridli Arias’ı kadrosuna katmak istiyor. Bu oyuncu olmadığı takdirde listede Hamari Traore, Luis Rodriguez ve Alan Mozo gibi isimler de bulunuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2020 Güncelleme 12 Haziran 2020, 06:59
Galatasaray’da sağa 4 aday! Arias, Hamari Traore, Luis Rodriguez ve Alan Mozo listede...

İÇİNDEKİLER



Galatasaray şampiyonluk planları kurarken diğer taraftan gelecek sezon için kolları sıvadı. Yönetimin sağ bek arayışlarına hız verdiği öğrenilirken 4 isimle görüştüğü ortaya çıktı. Listenin başında A. Madrid'li Santiago Arias ilk sırada.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
A.Madrid'le 3 sene daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı yıldızın öncelikle kiralık olarak düşünüldüğü ortaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle de görüşüldüğü öne sürüldü.


GÖRÜŞMELER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Listede bu oyununun dışında Rennes'te oynayan Hamari Traore, Tigres'li Luis Rodriguez ve Unam Pumas'lı Alan Mozo da bulunuyor. Bu yıldızlar için görüşmeler aralıksız devam ediyor.

RODRIGUEZ'İN BONSERVİSİ YOK
Luis Rodriguez'e bonservis bedeli ödenmeyecek olması G.Saray için bir avantaj olarak gösteriliyor. Yönetimin 4 futbolcudan birini mutlaka kadroya katmaya kararlı olduğu belirlendi.


A.Madrid'de 2. sezonunu geçiren Arias bu sezon 10 resmi maçta forma giydi. Kolombiyalı 4 sezon da PSV'de oynamıştı. Arias'ın 3 yıllık daha sözleşmesi var.