Yayla çocukları kazanacak

Fırtına'nın genç yıldızlarından Serkan Asan, şampiyonluk vurgusu yaparken "Yayla çocukları kazanacak" ifadesini kullandı. Trabzonspor'un özkaynaklarından Serkan'ın sosyal medya hesabından kullandığı bu ifade Bordo-Mavili taraftarlar tarafından çok beğenilirken kulübün de bu ifadeyi TS Club mağazalarında kullanarak ürünlere yerleştirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2020 Güncelleme 06 Haziran 2020, 07:11
Yayla çocukları kazanacak

İÇİNDEKİLER

Fırtına'nın genç yıldızlarından Serkan Asan, şampiyonluk vurgusu yaparken "Yayla çocukları kazanacak" ifadesini kullandı. Trabzonspor'un özkaynaklarından Serkan'ın sosyal medya hesabından kullandığı bu ifade Bordo-Mavili taraftarlar tarafından çok beğenilirken kulübün de bu ifadeyi TS Club mağazalarında kullanarak ürünlere yerleştirmeyi düşündüğü öğrenildi. Trabzonsporlu oyuncular UEFA'nın verdiği Avrupa'dan 1 yıl men cezası sonrasında daha da kenetlendi ve motivasyon paylaşımları yapmaya devam ediyor… Futbolcular sürekli fotoğraf paylaşıyor.

KEREM BAYKUŞ GÖZ DOLDURUYOR
Trabzonspor alt yapısından yetişen Kerem Baykuş antrenmanlardaki performansıyla göz dolduruyor. Genç oyuncunun idmanda attığı gol halen dillerde…