Deplasman fatihi Trabzon! | Trabzonspor haberleri

Üst üste 2 kritik deplasman maçına çıkacak olan Bordo-Mavili takım, ligdeki son deplasman yenilgisini 23 Eylül’de Sivasspor’a karşı almıştı. İşte haberin detayları ve 20 Mart tarihli Takvim Gazetesi'nin spor sayfalarından derlediğimiz Trabzonspor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2020 Güncelleme 20 Mart 2020, 06:57
Deplasman fatihi Trabzon! | Trabzonspor haberleri

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Başakşehir'in önünde averajla lider durumda bulunan Trabzonspor müthiş serisiyle dikkat çekiyor. 11 maçlık yenilmezlik serisine ulaşan Bordo-Mavililer deplasmanda 180 gündür kaybetmiyor. Fırtına bu sezon dış sahada oynadığı 12 maçta tek yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor, 6 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Son 9 deplasman maçında yenilmedi ve önemli bir başarıya imzasını attı.



SALİH'İN HEYECANI
Gerekli transfer belgelerinin alınamaması nedeniyle bu sezon forma giyemeyen Salih Kavrazlı'nın 18 yaşına basmasıyla sorun çözülmüş oldu. Genç yıldız forma giyeceği günü iple çekiyor.



ANDUSIC SINIFTA KALDI!
Balıkesir'in Trabzonspor'dan kiraladığı Nemanja Andusic, bu sezon sadece 8 maçta forma giydi. 191 dakika sahada kaldı, 1 gol attı.



HAYALLERİMİZİ ERTELEDİK
Erteleme kararı sonrası twitter'dan paylaşım geldi. Paylaşımda, "Pes etmedik, vazgeçmedik; hayallerimizi sadece erteledik!" ifadesi kullanıldı.