Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? THY EuroLeague FB maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman? Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 20. hafta maçında Fenerbahçe Beko, İspanya'nın Barcelona takımını konuk edecek. Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarında 529. maçına Barcelona karşısında çıkacak. Peki, Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? THY EuroLeague Fenerbahçe Beko basketbol maçı hangi kanalda?

Giriş Tarihi 16 Ocak 2020, 11:01 Güncelleme 16 Ocak 2020, 11:01
Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? THY EuroLeague FB maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Beko-Barcelona maçı ne zaman başlayacak? Son üç maçını kazanarak çıkışa geçen, Avrupa Ligi'nde 8 galibiyet, 11 yenilgiyle 10. sırada yer alan Fenerbahçe, ligde 13 galibiyet, 6 yenilgiyle 5. sırada yer alan Barcelona'yı konuk edecek. Peki, Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? THY EuroLeague Fenerbahçe Beko basketbol maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları...

FENERBAHÇE BEKO - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi'nde 20. hafta maçında Fenerbahçe Beko ile Barcelona arasındaki karşılaşma bugün oynanacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma beIN Sports HD3'ten yayınlanacak.

AVRUPA'DA 529. MAÇ

Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarında 529. maçına bugün Barcelona karşısında çıkacak.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa arenasında oynadığı 528 karşılaşmada 303 galibiyet elde etti, 225 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde ise yaptığı 326 maçın 192'sini kazandı, 134'ünde ise sahadan mağlup ayrıldı.

FENERBAHÇE BEKO - ASVEL: 86-64

Turkish Airlines Euroleague 19'uncu hafta maçında Fenerbahçe Beko sahasında konuk ettiği ASVEL'i 86-64 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, Euroleague'deki 8'inci galibiyetini elde ederken, ASVEL ise ligdeki 11'inci yenilgisini yaşadı.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde genel menajerlerin kendilerini Dörtlü Final adayı olarak favori göstermemesiyle ilgili, "Şu anki pozisyona göre mantıklı. Kimse inanmaz Final Four'a gideceğimize." dedi.

Obradovic, 19. haftada Fransa ekibi ASVEL'i 86-64 yendikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ilk iki çeyrek yaptıkları savunmaya dikkati çekerek, "İlk yarının sonunda farkı oluşturduk. En kötü bölüm üçüncü çeyrekti, sadece 13 sayı ürettik. Genel olarak oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi savunma yaptık ve bu sayede de maçı kazandık. Agresif bir savunma yapan bir takıma karşı kazandık. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Taraftarlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi'ndeki takımların genel menajerleri arasında yapılan ankette Dörtlü Final adayı olarak görülmemelerinin sorulması üzerine Obradovic, "Şu anki pozisyona göre mantıklı. Kimse inanmaz Final Four'a gideceğimize. Bizim için tek yol maç maç ilerlemek. Sezonun sonunda göreceğiz." diye konuştu.

Henüz önlerinde 15 maçın olduğuna vurgu yapan Obradovic, "Henüz sonunda değiliz. Hem Türkiye liginde hem de kupada çok fazla maçımız var. Şu anda buna önem vermemiz gerekiyor. Biz her zaman sonraki maça bakıyoruz. Önümüzde Barcelona maçı var. Orada 26 sayıyla yenildik, tekrar motive olup bu maçı kazanmamız lazım. Çok kolay yenmişlerdi bizi. Çok odaklı oynamamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Sezon genelinde üçüncü çeyreklerdeki form düşüklüğünü de değerlendiren Sırp başantrenör, "Aslında ben sadece üçüncü çeyreğe değil 40 dakikayı düşünüyorum. Bazen maçlarda üçüncü çeyrekleri kötü oynadık ama iyi oynadığımız da oldu. Bu kesinlikle konsantrasyona bağlı bir şey. O yüzden 40 dakika boyunca seviyemizi korumamız gerekiyor." diye konuştu.

Obradovic, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un taraftarın "Obradovic'e yeni sözleşme" tezahüratına destek vermesiyle ilgili gelen soruya ise kısaca "Sıradaki maç Barcelona." cevabını verdi.

PARKER: "İLK YARI ENERJİMİZİ ORTAYA KOYMAMIZ GEREKİYORDU"

ASVEL Yardımcı Antrenörü T.J. Parker, ilk yarı yeterince enerji ortaya koyamadıklarını dile getirdi.

Başantrenör Zvezdan Mitrovic'in rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'a gelmemesiyle takımın başında sahaya çıkan Parker, maça iyi başlayamadıklarını anlatarak, "Pişmanlık var. İlk yarı enerjimizi ortaya koymamız gerekiyordu. Son günlerde çok maç oynadık ve enerjimizi koruyamadık. İkinci yarıya daha güçlü başladık. 12 sayıya kadar indirdik farkı ama Fenerbahçe Beko çok iyi bir takım ve kazandı." değerlendirmesine bulundu.