BB Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? 2020 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu

Beşiktaş ile BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk ayağında karşı karşıya geliyor. İlk maçı deplasmanda oynayacak Beşiktaş, bu karşılaşmadan avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Peki, BB Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte BB Erzurumspor Beşiktaş maçının detayları...

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 14:07 Güncelleme 15 Ocak 2020, 14:07
BB Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? 2020 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu

İÇİNDEKİLER

BB Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda TFF 1. Lig ekiplerinden Bş. Bld. Erzurumspor ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ikinci maça avantajlı çıkmak istiyorlar. Peki, BB Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte ayrıntılar...

BB ERZURUMSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı sürüyor. BB Erzurumspor - Beşiktaş maçı 15 Ocak Çarşamba (bugün) saat 18.30'da başlayacak.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak karşılaşma a Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Mücadeleyi Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Mehmet Kısal yapacak. Muhammet Ali Metoğlu dördüncü hakem olacak.

MUHTEMEL 11'LER

BB Erzurumspor: Sehic, Merthan, Mücahit, Obertan, Batuhan, Hasan, İbrahim, Emrah, Scuk, Murat, Oltan

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Boyd, Elneny, Oğuzhan, Diaby, N'Koudou, Umut

BEŞİKTAŞ'TA 4'Ü SAKAT 9 EKSİK

Beşiktaş'ta bu karşılaşma öncesi açıklanan 19 kişilik kadroda Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Atiba, Orkan Çınar, Muhayer Oktay, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Dorukhan Toköz ve Douglas yer almadı.

Kadroda yer alan isimler ise şunlar:

Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Enzo Roco, Victor Ruiz, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Mohamed Elneny, Georges N'Koudou, Necip Uysal, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Caner Erkin, Abdoulay Diaby.

DEV'LERİN KABUSU

İki takım daha önce 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de oynanan mücadelelerde Beşiktaş, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken, ligin ikinci yarısında İstanbul'da oynanan maçtan gol sesi çıkmadı. Beşiktaş ile geçen sene İstanbul'da berabere kalarak 1 puan alan mavi beyazlılar; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından da beraberlikle ayrılarak rakiplerine puan kaybettirdi.