Real Sociedad Barcelona şifresiz canlı nasıl izlenir? Real Sociedad Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Sociedad Barcelona maçına saatler kaldı. Bu sezon başından aşanan anlaşmazlıklar nedeniyle La Liga maçları Türkiye'de yayınlanmıyordu. D-Smart, La Liga'nın yayın haklarını aldığını duyurdu. La Liga'nın 17. haftasında Barcelona, Real Sociedad'a konuk olacak. Peki, Real Sociedad Barcelona şifresiz canlı nasıl izlenir? Real Sociedad Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Giriş Tarihi 14 Aralık 2019, 15:01 Güncelleme 14 Aralık 2019, 15:03
Real Sociedad Barcelona şifresiz canlı nasıl izlenir? Real Sociedad Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Real Sociedad Barcelona şifresiz canlı nasıl izlenir? La Liga'nın 17. haftasında lider Barcelona, bu sezon ligin dikkat çeken takımlarından Real Sociedad'a konuk olacak. Barcelona 34 puan 23 averaj ile liderlik koltuğunda oturken, rakibi Real Sociedad 27 puan 8 averaj ile 4. sırada bulunuyor. Karşılaşmanın Türkiye'de nerede yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, Real Sociedad Barcelona şifresiz canlı nasıl izlenir? Real Sociedad Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları....

REAL SOCİEDAD - BARCELONA ŞİFRESİZ CANLI NASIL İZLENİR?

La Liga'nın 17. haftasında Real Sociedad ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Real Sociedad - Barcelona maçı 14 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 18.00'de başlayacak. Karşılaşma, hem 77. Kanal Spor Smart hem de D-Smart Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Real Sociedad: Remiro; Zaldua, Zubeldia, Llorente, Monreal; Odegaard, Guevara, Merino; Portu, Willian Jose, Oyarzabal

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, De Jong; Messi, Suarez, Griezmann

MESSI 11'E DÖNÜYOR

Barcelona'da, Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliği garantilendiği için Inter ile oynanan maçta İtalya'ya götürülmeyen Lionel Messi, bu karşılaşmada ilk 11'deki yerini alacak. Lig lideri Barcelona, son 5 lig maçında 4 galibiyet alırken yalnızca 1 kez yenildi. Sociedad ise son 5 maçında 2 galibiyet alırken 2 kez de berabere kaldı.

KAYAK YAPTIĞI İÇİN KADROYA ALINMADI

Barcelona'da sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu Arthur'un boş zamanında yaptığı snowboard, kulübün sağlık personellerini kızdırdı. Kayak yapması yıldız ismin iyileşmesini geciktirdiği için kadroya dahil edilmedi.

REAL SOCİEDAD - BARCELONA İSTATİSTİKLERİ

Barcelona ile oynadığı son beş La Liga maçını kaybeden Real Sociedad, tarihinde rakibine karşı daha uzun sadece bir seri yaşadı. Real Sociedad deplasmanında çıktığı son dokuz La Liga maçının sadece ikisini kazanabilen Barcelona, bu iki galibiyeti de Ernesto Valverde yönetiminde aldı.

Barcelona, La Liga'da oynadığı son 10 maçın dokuzunu kazanırken, rakip filelere ortalama 2.9 gol gönderdi. Bu sezon Avrupa'nın beş büyük liginde ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu Lionel Messi. Barcelona'ya karşı forma giydiği ilk dört La Liga maçında da gol katkısı yapan Willian José, rakibine karşı son iki karşılaşmada gol ya da asist katkısında bulunamadı.