Paris Saint Germain (PSG) - Galatasaray maçı öncesi gerginlik! Taraftara çirkin saldırı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain (PSG) - Galatasaray maçı öncesi taraftarlar arasında olay çıktı. Paris Saint Germain taraftarları, Paris'te Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Polis olaylara müdahale etti. İşte maç öncesi yaşanan o anlar...

Giriş Tarihi 11 Aralık 2019, 22:30 Güncelleme 11 Aralık 2019, 22:41
Paris Saint Germain PSG - Galatasaray maçı öncesi gerginlik! Taraftara çirkin saldırı...

İÇİNDEKİLER


UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında PSG - Galatasaray maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında Paris caddelerinde olaylar yaşandı. İddiaya göre PSG taraftarları, Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaray taraftarlarının üzerine meşaleler atarak saldırdı. Saldırı sonrası iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı.


Olaya çok sayıda güvenlik gücü müdahalede bulunurken, Galatasaraylı taraftarlar sloganlar atarak yaşanan olayı protesto etti.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN SALDIRI AÇIKLAMASI
PSG - Galatasaray maçı öncesi taraftarlar arasında olay çıktı. PSG taraftarları, Paris'te Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Olay sonrası Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, A Spor canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Taraftarlarımızın durumu iyi endişe edecek bir şey yok." ifadelerini kullandı.