Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta? 2019 FB Gençlerbirliği muhtemel 11'ler

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği maçına saatler kaldı. Süper Lig'in 14. haftası Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı ile başlayacak. Süper Lig'de son iki maçında deplasmanda beraberlik alan Fenerbahçe, 14. haftaya lider Demir Grup Sivasspor'un 5 puan gerisinde 22 puanla 6. sırada girdi. Peki, Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşmanın muhtemel 11'leri...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 12:05 Güncelleme 06 Aralık 2019, 19:32
Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta? 2019 FB Gençlerbirliği muhtemel 11’ler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı saat kaçta? Haftanın açılış maçında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün Ülker Stadı'nda karşılaşacak. Süper Lig'de 4 maçtır kaybetmeyen Gençlerbirliği, deplasmanda Fenerbahçe'yi yenerek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe'nin 22, Gençlerbirliği'nin 14 puanı bulunuyor. Peki, Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşmanın muhtemel 11'leri...

FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı 6 Aralık Cuma (bugün) sat 20.30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda Ali Şansalan'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Şansalan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İsmail Şencan yapacak. Dördüncü hakem ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Altay- Zanka, Serdar, Jailson (Tolga), Gustavo, Ozan, Emre, Isla, Deniz, Vedat, Rodrigues
SAKAT: Hasan Ali, Mevlüt, Moses
CEZALI: Dirar

GENÇLERBİRLİĞİ
Ertaç- Erdem, Toure, Flavio, Halil, Berat, Baiano, Sio, Candeias, Sessegnon, Stancu
SAKAT: Ahmet Oğuz
CEZALI: Yok

FENERBAHÇE, GENÇLERBİRLİĞİ İLE 91. RANDEVUDA

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında evinde başkent ekibi Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. İki takım arasında daha önce oynanan 90 karşılaşmada sarı-lacivertliler 45, Gençlerbirliği 15 kez kazandı. 30 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.
Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği ile 91. randevuya çıkacak. Ligde son 4 haftada kaybetmeyen kırmızı-siyahlılarla oynayacak olan sarı-lacivertliler, rakibine karşı daha önce oynadığı 90 müsabakada 45 galibiyet, 15 mağlubiyet aldı. 30 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE İLK YARIDA ATIYOR

Süper Lig'in ilk 13 haftasında oynanan maçların ilk yarılarında en fazla gol atan takım olan Fenerbahçe (13 gol), aynı zamanda ilk 15 dakikalarda Trabzonspor ile birlikte en fazla gol bulan iki ekipten biri (4 gol). Gençlerbirliği ile oynadığı son 10 Süper Lig maçında da gol atan Fenerbahçe (8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet), en son Nisan 2013'te 2-0 kaybettiği karşılaşmada gol sevinci yaşayamamıştı.

MURİÇ KAZANDIRIYOR

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Kosovalı futbolcu Vedat Muriç takımını sırtlayan isim oldu. İlk 11'de çıktığı son 4 Süper Lig maçında 4 gol atan Vedat Muriç, ilk 7 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırdı. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu (7 golle 9 puan) oldu.

KRUSE'UN GOLÜ YOK

Sezon başında Bundesliga ekibi Werder Bremen'den transfer olan Max Kruse, ligde en çok şut çeken isim olmasına rağmen henüz golle tanışamadı. Süper Lig'de 13 haftada rakip kaleye 26 şut çeken Alman oyuncu, geçen sezon Werder Bremen formasıyla Bundesliga'da çektiği son 26 şutta 6 gol kaydetmişti.

YANAL, HAMZAOĞLU'NA KARŞI ÖNDE

Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde Hamza Hamzaoğlu ile oynadığı 7 Süper Lig maçının 4'ünde üstün taraf oldu. Bu maçlarda Hamza Hamzaoğlu'nun takımları ise 2 galibiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 1 kez ise eşitlik bozulmadı. Son 3 mücadelede üstün gelen taraf ise Ersun Yanal'ın ekipleri oldu. Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra oynadığı 4 maçtan 8 puan çıkaran Gençlerbirliği, sezonun ilk 9 haftasında 6 puanda kalmıştı.

SAKAT VE CEZALILAR

Fenerbahçe'de sakatlıkları dolayısıyla Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım, Mevlüt Erdinç ve sarı kart cezası dolayısıyla Nabil Dirar, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.