Galatasaray Tuzlaspor maçı ne zaman? 2019 Ziraat Türkiye Kupası GS Tuzlaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Tuzlaspor maçı için geri sayım başladı. Sarı-Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Peki, Galatasaray Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman?

Giriş Tarihi 03 Aralık 2019, 14:42 Güncelleme 03 Aralık 2019, 14:42
Galatasaray Tuzlaspor maçı ne zaman? 2019 Ziraat Türkiye Kupası GS Tuzlaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray-Tuzlaspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan 5. tur maçlarıyla devam ediyor. Son şampiyon Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5 .tur ilk maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile mücadele edecek. Çift eleme usulüyle gerçekleştirilecek 5. tur maçlarının detayları belli oldu. Peki, Galatasaray Tuzlaspor maçı ne zaman? 2019 Ziraat Türkiye Kupası GS Tuzlaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

GALATASARAY - TUZLASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmaları başlıyor. Galatasara ile Tuzlaspor 4 Aralık Çarşamba günü saat 20.45'te karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma a Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Kupanın son şampiyonu Galatasaray, bu sezon organizasyona 5. turda dahil oldu. Tuzlaspor ise 3. turda Nazilli Belediyespor, 4. turda da Karacabey Belediyespor'u eledi.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Ryan Babel, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı maçta forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın rövanşı, 17 Aralık Salı günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak.

GALATASARAY'DA FALCAO TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk ayağında Tuzlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 Aralık'ta sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Falcao ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dahilinde çalıştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla geçirdi. Diğer futbolcular ise antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan pas oyunu gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alan oyunları oynandı.

İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sofiane Feghouli ve Mario Lemina, günü tedaviyle geçirdi. Her iki oyuncunun sağlık durumları hakkındaki açıklama, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek MR tetkikleri sonrası yapılacak. Şener Özbayraklı, takımdan ayrı sahada adaptasyon çalışmalarına başlarken, Radamel Falcao ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dahilinde çalıştı.

Ryan Babel de takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştı.

Sarı-kırmızılılar, Tuzlaspor karşılaşması öncesi yarın saat 18.00'de bir antrenman daha yaptıktan sonra karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.