Fenerbahçe İstanbulspor ne zaman, saat kaçta? 2019 Ziraat Türkiye Kupası FB maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçına saatler kaldı. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında İstanbulspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de hedef galibiyet. Sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle, müsabakayı ev sahibi takım taraftarları tribünden izleyemeyecek. Peki, Fenerbahçe İstanbulspor ne zaman, saat kaçta? 2019 Ziraat Türkiye Kupası FB maçı hangi kanalda?

Giriş Tarihi 03 Aralık 2019, 15:03 Güncelleme 03 Aralık 2019, 15:04
Fenerbahçe İstanbulspor ne zaman, saat kaçta? 2019 Ziraat Türkiye Kupası FB maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe İstanbulspor ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları başladı. Kupaya 4. turdan katılan Fenerbahçe, kupanın ilk maçında avantajlı skor elde etmek için sahaya çıkacak. PFDK'den 3 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-Fenerbahçe, bu cezasını İstanbulspor karşısında tamamlayacak. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları...

FENERBAHÇE - İSTANBULSPOR NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'u konuk edecek. Kupada 5. tur ilk maçı, bugün Ülker Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak. Hakem Zorbay Küçük'ün yöneteceği karşılaşma a Spor kanalından canlı yayınlanacak.

SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI BİTİYOR

Kupanın 2017-2018 sezonu yarı finalinde Beşiktaş'la yapılan maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK'den 3 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-Fenerbahçe, bu cezasını İstanbulspor karşısında tamamlayacak.

Süper Lig'de son iki haftada deplasmanlardan beraberlikle dönen sarı-lacivertliler, kupanın ilk maçında avantajlı skor elde etmek için sahaya çıkacak.

FENERBAHÇE'DE O İSİMLER OLMAYACAK

Fenerbahçe'de, Göztepe maçında kırmızı kart gören Luiz Gustavo ile sakatlıkları bulunan Mevlüt Erdinç ve Hasan Ali Kaldırım forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu karşılaşmada ligde fazla süre alamayan futbolcular ile genç isimlere şans vermesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler, 4. turdan başladığı kupada TFF 2. Lig temsilisi Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1'lik skorla deplasmanda elemişti. TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ise TFF 3. Lig ekipleri Pazarspor ile Büyükçekmece Tepecikspor'u eleyerek 5. tura yükseldi.

İki takım, 2017-2018 sezonunda da son 16 turunda eşleşmiş, Fenerbahçe 2-0 ve 1-0'lık galibiyetlerle rakibini elemişti.

Bu eşleşmenin rövanşı, 18 Aralık Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak.

FENERBAHÇE, LİGDE SON 3 DEPLASMANDA GALİP GELEMEDİ

Süper Lig'in 13. haftasında iki kez geriye düştüğü Göztepe deplasmanında 1 puanla ayrılan Fenerbahçe, dış sahadaki son 3 maçında galip gelemedi.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda ilk yarısı Andre Castro ve Serdar Aziz'in golleriyle 1-1 eşitlikle biten müsabakada 63. dakikada Alpaslan Öztürk'ün penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçen Göztepe, 68. dakikada Garry Rodrigues'in golüne engel olamadı ve müsabaka 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Göztepe'de Alpaslan Öztürk, 58. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Altay Bayındır kurtardı. Bu pozisyondan sonra Fenerbahçe gol bulsa da VAR'dan gelen uyarı üzerine gol kararı iptal oldu ve tekrarlanan penaltı vuruşu golle sonuçlandı.

Bu pozisyondan sonra maçı protokol tribünden izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile ön taraftaki Göztepeli taraftarlar arasında tartışma yaşandı.

DEPLASMANDA SON 3 MAÇTA 2 PUAN

Fenerbahçe, ligde son 3 deplasman maçında 2 puan aldı.

Dış sahada Yukatel Denizlispor'u 2-1 yendikten sonra 3 deplasmanda maçında galibiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler, İstikbal Mobilya Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, BtcTurk Yeni Malatyaspor'la golsüz, Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

NABIL DIRAR KART CEZALISI

Fenerbahçe'de uzatma bölümünde kırmızı kart gören Luiz Gustavo, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'la oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Nabil Dirar da ligdeki Gençlerbirliği maçında oynayamayacak.