Fenerbahçe'de Kolarov harekatı! Comolli, resmi teklif için hazırlanıyor

Kanarya yeni sezon için şimdiden kolları sıvadı. Comolli, Kolarov için resmi teklife hazırlanıyor. Sırp oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Fenerbahçe elini çabuk tutmaya kararlı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2019 Güncelleme 19 Kasım 2019, 07:57
Fenerbahçe’de Kolarov harekatı! Comolli, resmi teklif için hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe
ligde şampiyonluk hesapları yaparken diğer taraftan da yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başladı. Sözleşmesi bitecek olan futbolculara yönelen Sarı- Lacivertliler sezon başında da gündeme gelen Kolarov'u yeniden listenin başına aldı. Sportif Direktör Comolli'nin bu oyuncu ve menajeriyle Ocak'ta bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi.


SON ANDA TRANSFERİ OLMAMIŞTI
Sırp futbolcu için sezon başında önemli ilerlemeler sağlayan Fenerbahçe son anda yaşanan pürüzler nedeniyle bu transferi gerçekleştirememişti. Ancak Kanarya bu kez işi sıkı tutmaya kararlı.


YÖNETİMDEN TAM YETKİ ALDI
Comolli'nin 34 yaşındaki oyuncu için yönetimden tam yetki aldığı ortaya çıktı. Tecrübeli sol bek bu sezon Roma'da 16 resmi maçta forma giyerken 4 gol, 3 asist yapmayı başardı.


TECRÜBESİYLE HEP ÖN PLANDA
3 sezon Lazio'da oynadıktan sonra 7 sezon M.City forması giyen Kolarov 3 yıldır da Roma'da görev yaparken takımın bankosu.