Türkiye Andorra maçı ne zaman oynanacak? EURO 2020 Türkiye Andorra maçı hangi tarihte?

EURO 2020 Elemeleri H Grubu karşılaşmasında A Milli Futbol Takımımız bugün İzlanda ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu anlarıyla maçın hemen ardından Andorra maçının ne zaman oynanacağı merak edilmeye başlandı. Futbolseverler bu nedenle şimdilerde Türkiye Andorra maçı ne zaman oynanacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Türkiye Andorra maçı hangi tarihte? İşte Türkiye Andorra maçı hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 14 Kasım 2019, 21:44 Güncelleme 14 Kasım 2019, 22:31
Türkiye Andorra maçı ne zaman oynanacak? EURO 2020 Türkiye Andorra maçı hangi tarihte?

İÇİNDEKİLER

Türkiye Andorra maçı ne zaman oynanacak sorusu İzlanda maçından sonra günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. İzlanda maçının sona ermesiyle birlikte futbolseverler Andorra maçı hakkındaki detayları merak ediliyor. Ay-Yıldızlılar, EURO 2020 H Grubu mücadelesinde İzlanda'nın hemen ardından Andorra'ya konuk olacak. Peki, Türkiye Andorra maçı ne zaman oynanacak? EURO 2020 Türkiye Andorra maçı hangi tarihte? İşte o sorunun yanıtı...

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Milliler, son maçını Andorra ile yapacak. Andorra - Türkiye maçı 17 Kasım Pazar günü oynanacak. Ay-Yıldızlılar Andorra ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için 15 Kasım Cuma günü İstanbul'dan İspanya'nın Barselona kentine gidecek ve buradan Andorra'ya geçecek.

Andorra ile Türkiye arasındaki mücadele Andorra La Vella'daki Ulusal Stadyum'da TSİ 22.45'te oynanacak.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde H Grubu 9. hafta maçında sahasında İzlanda ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı, tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının bitimine 1 hafta kala EURO 2020'ye katılma hakkı elde etti.

Bu sonuçla puanını 20'ye yükselten A Milli Takımı, son maçlar öncesinde grubunu ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. Puanını 16'ya yükselten İzlanda ise gruptan çıkma şansını kaybetti. Bu akşam sahasında Moldova'yı konuk edecek bir maçı eksik Fransa ise 19 puan ile ikinci sırada yer aldı.

Ay-yıldızlı ekip, gruptaki son maçını 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Andorra ile oynayacak.

CENK TOSUN ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADI

İzlanda hazırlıkları sırasında salı günü yapılan antrenmanda sakatlanan ve kadrodan çıkarılan Cenk Tosun, mücadeleyi tribünden takip etti.
A Milli Takım'ın İzlanda ile karşı karşıya geldiği mücadeleyi Cenk Tosun da tribünden takip etti. Salı günü yapılan antrenmanda kasığında yırtık meydana gelen ve maç kadrosundan çıkarılan golcü futbolcu, dünkü çalışmayı kenardan takip etmiş ve arkadaşlarına destek vermişti. İzlanda maçı için Riva'dan çıkan kafilede yer alan Cenk Tosun, karşılaşmayı da tribünden takip etti.