Galatasaray'da Onyekuru harekatı! Menajeri İstanbul'a geldi, Galatasaray ile görüştü

Galatasaray yönetimi, sezon başında Monaco’ya transfer olan Henry Onyekuru’ya yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için önemli bir atım attı... Menajer D’Avila ile büyük oranda anlaşan yönetim, kısa sürede Fransız kulübü ile de masaya oturacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2019 Güncelleme 05 Kasım 2019, 05:22
Galatasaray’da Onyekuru harekatı! Menajeri İstanbul’a geldi, Galatasaray ile görüştü

İÇİNDEKİLER




Geçen
sezon attığı kritik gollerle Galatasaray şampiyonluğa taşıyan Henry Onyekuru, Florya'ya geri dönüyor... Sarı-Kırmızılılar hücumda yaşanan büyük sıkıntıların ardından, sezon başında Monaco'ya kaptırdığı genç yıldızın transferi için resmen düğmeye bastı.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜLE
Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila'nın dün İstanbul'a geldiği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin D'Avila ile çok büyük oranda anlaşma sağladığı belirtiliyor.


HEDEF 1.5 YILLIK KİRALAMA
Yöneticiler kısa süre içinde Monaco ile de temasa geçerek teklifini yapacak. Galatasaray'ın ilk planda Onyekuru'yu 1.5 sezonluğuna kiralamak istediği gelen bilgiler arasında.


JARDİM'DE SIKINTI VA
Monaco'nun bu teklife sıcak bakacağı ancak teknik direktör Jardim'in Onyekuru'yu takımda tutmak istediği belirtiliyor. Transferde kısa süre içinde sıcak gelişmelerin olması bekleniyor.