Galatasaray'da Falcao krizi! Real Madrid maçında bile oynaması zor...

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Falcao’nun Real Madrid’e karşı bile oynamasının zor olduğu öğrenildi. İşte haberin detayları ve 17 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz Galatasaray haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2019 Güncelleme 17 Ekim 2019, 07:56
Galatasaray’da Falcao krizi! Real Madrid maçında bile oynaması zor...

İÇİNDEKİLER



Galatasaray'da
Falcao'nun sakatlığı can sıkıyor... Sarı-Kırmızılı takıma büyük umutlarla gelen ancak sakatlık nedeniyle çoğu karşılaşmada forma giyemeyen Kolombiyalı futbolcunun Sivasspor maçında forma giymeyeceği öğrenildi.



Dün de fizyoterapist eşliğinde çalışan Kolombiyalı futbolcunun Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid önünde bile oynamasının zor olduğu gelen bilgiler arasında.


Bu gelişme can sıkarken Fatih Terim'in Falcao'nun sağlık durumu hakkında kulüp doktorundan sık sık bilgi aldığı ve hakkındaki gelişmeleri çok yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında.


5 RESMİ MAÇTA 1 GOL ATABİLDİ
Falcao G.Saray'da oynadığı 5 resmi karşılaşmada sadece 1 gol atarken sakatlıktan bir türlü kurtulamadı.


LUYİNDAMA&LEMİNA YOK!
G.Saray'ın dün yaptığı idmana Luyindama ve Lemina katılmadı...
G.Saray Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı çalışmayla devam etti. İdmanın ana bölümünde 19 Yaş Altı Takımı ile 11'e 11 taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanda Luyindama ve Mario Lemina fizyoterapistler eşliğinde özel bir çalışma yaptı.


3 MAÇLIK SERİ SON BULACAK
G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Babel, "Ligde 3 maçtır kazanamıyoruz. Bu kötü seriye Sivasspor'u yenerek son vereceğiz. Galibiyete odaklandık" dedi.


WOLVES'E OLUMSUZ YANIT
Galatasaray Yönetimi'nin Kongolu yıldız Luyindama için teklif yapan İngiliz kulübüne olumsuz yanıt verdiği gelen bilgiler arasında.
Galatasaray Yönetimi'nin Luyindama için Wolwes kulübünün yaptığı teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in de Luyindama'nın bırakılmasını kesin olarak istemediği öne sürüldü. Sarı-Kırmızılı kulüple 2023 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Kongolu oyuncunun da ayrılmak istemediği gelen bilgiler arasında.



MUSLERA 2. KEZ BABA OLDU
G.Saray'ın kalecisi Muslera ve eşi Patricia Callero ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. Fernando Muselara- Patricia Callero çifti, kız olan çocuklarının adını Tiziana koydu. G.Saray Muslera'yı kutladı.



G.SARAY-SİVAS PALABIYIK'IN
Süper Lig'de 8. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. Galatasaray ile Sivas arasında yarın oynanacak maçta Ali Palabıyık düdük çalacak. Pazar günkü Denizli- Fenerbahçe mücadelesini ise Fırat Aydınus yönetecek.