Fransa maçı öncesi Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar: Önemli olan finali yapabilmek

“Fransa’ya karşı hem güzel futbol oynamak hem de iyi bir sonuç almak istiyoruz. Yarış bitmedi. Engelleri aşmak durumundasınız. Önemli olan buraya kadar gelmek değil. Buradan sonra finali yapabilmek...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2019 Güncelleme 14 Ekim 2019, 08:00
Fransa maçı öncesi Şenol Güneş’ten önemli açıklamalar: Önemli olan finali yapabilmek

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa maçı öncesi Paris'te basın toplantısı düzenledi. İşte Güneş'in açıklamaları: "Fransa'ya karşı güzel futbolla iyi bir sonuç almak istiyoruz. Yarış bitmedi, bu yarışta önünüze çıkan her engeli aşmak durumundasınız"

EN İYİ SKORU ALMAK İSTİYORUZ
"Önemli olan buraya kadar gelmek değil, buradan sonra finali yapabilmek. Fransa karşısında alacağımız 1 puan da bizim için iyi bir sonuç olur. Dünya Şampiyonu ile oynuyoruz"

EMRE'NİN YOKLUĞU KAYIP
"Emre Belözoğlu, güçlü bir karakter yokluğu bizim için. Eksiklerimiz var ancak bunu bir mazeret olarak kullanmak doğru değil. Fransa'nın da eksik olduğu yorumuna katılmıyorum"

TERÖRÜ TÜM ÜLKELER KINAMALI
Barış Pınarı Harekatı hakkında da konuşan Güneş, "Terörü tüm ülkeler kınamalı. Şiddeti ABD, Rusya ya da Fransa durdurup da terörü ülkemize sokmayacaksa, askerimiz Suriye'ye gitmez" dedi.



PARİS BU AKŞAM KIRMIZI-BEYAZ!
Paris bu akşam tarihi günlerinden birisini yaşayacak... Fransa ve çevre ülkelerde yaşayan birlerce gurbetçi, Milli Takımımız'ın vereceği kritik sınav için adeta Paris'e akın ediyor. 80 bin taraftar kapasiteli Stade de France'ta 30 binin üzerinde Türk'ün olması bekleniyor. Fransız yetkililerin statta taraftar üstünlüğünü kaybetmemek için vatandaşlarına, "Biletlerinizi Türkler'e satmayın" çağırısında bulunduğu öğrenildi. Paris polisi herhangi bir istenmeyen olay yaşanmaması için geniş önlemler aldı.