Galatasaray’da çifte kriz! Falcao’nun maaşı ve Linnes kararı takım ruhunu bozdu

Belhanda ve Feghouli’nin Falcao’ya verilen 7 milyon Euro’ya çok bozulduğu ve bunun sahaya yansıdığı öğrenildi. Ayrıca takım içinde çok sevilen Linnes'in kadronun dışına çıkarılmasının da huzursuzluk yarattığı belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2019 Güncelleme 09 Ekim 2019, 07:58
Galatasaray’da çifte kriz! Falcao’nun maaşı ve Linnes kararı takım ruhunu bozdu

İÇİNDEKİLER




Son
yılların en kötü sezon başlangıcını yapan Galatasaray'da yaşanan başarısızılığın perde arkasını TAKVİM aralıyor... Alınan bilgilere göre Radamel Falcao'nun transferi ve Martin Linnes'le ilgili verilen şok karar, takım içinde çok büyük sıkıntılara yol açmış durumda.


HUZURSUZLUK YARATAN MAAŞ
Üst üste gelen iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Belhanda ve Feghouli'nin Falcao'ya verilen 7 milyon Euro'luk maaş nedeniyle huzursuzluk yaşadığı belirtiliyor.


BÜYÜK PROBLEM YARATTI
İki yıldızın kötü performansının altında bu olayın yattığı ifade ediliyor. Ayrıca Linnes'in transferin son günü kadro dışında bırakılmasının da takımda problem yarattığı öğrenildi.



TERİM VE YÖNETİME TEPKİ
Norveçli yıldızın takımda çok sevildiği, birçok futbolcunun bu karardan dolayı Terim ve yönetime tepkili olduğu ifade ediliyor. Bu tepki kötü sonuçları da beraberinde getirdi.




DEVRE ARASI DÖNECEK!
Sözleşmesi dondurulan Linnes'in devre arasında takıma döneceği, Mariano ile yolların ayrılacağı öne sürülüyor.