Galatasaray’daki olaylar akıllara ‘2013-2014’ sezonunu getiriyor

Cimbom 2013-14 sezonuna da çok kötü başlamış, Ünal Aysal’la gerilim yaşayan Fatih Terim’le yollar ayrılmıştı... Bu sezon alınan başarısız saha sonuçları ve Terim’le Başkan Cengiz arasındaki soğuk savaş “Yine aynı son olur mu?” sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2019 Güncelleme 08 Ekim 2019, 07:57
Galatasaray’daki olaylar akıllara ‘2013-2014’ sezonunu getiriyor

İÇİNDEKİLER



Son
iki sezonun şampiyonu Galatasaray tam anlamıyla dejavu yaşıyor... Sarı- Kırmızılılar 2 şampiyonluğun ardından 2013-2014 sezonuna çok kötü bir başlangıç yapmıştı. Ardından Fatih Terim'le o dönemin başkanı Ünal Aysal arasında sert rüzgarlar esmişti.


7 HAFTADA YİNE 10 PUAN!
Yaşanan gerilimin ardından Fatih Terim'le 5. haftadaki Beşiktaş maçının ardından yollar ayrılmıştı. Hatta Cimbom 7 hafta sonunda yine 10 puanda kalmıştı.


ÖNCE TABELA SONRA GERİLİM
Bu sezon da Galatasaray'da çok benzer bir senaryo var. Üst üste 2 şampiyonluk sonrası kötü saha sonuçlarının ardından Terim ve Başkan Mustafa Cengiz arasına kara kedi girdi.

KARŞILIKLI SERT MESAJLAR
Üst üste verilen imalı ve sert mesajların ardından Galatasaray'da büyük gerilim yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar'da herkes birbirine "Yine aynı son olur mu?" sorusunu soruyor.

TT STADI'NDA 1.5 SAATLİK ZİRVE
Başkan Cengiz ve Fatih Terim dün TT Stadı'nda bir araya geldi. 1.5 saatlik toplantının olumlu bir havada geçtiği öğrenildi.



İLK YARILARDA KAYIP
Sezonun formsuz isimlerinden Feghouli istikrarını bozmuyor!.. Geçen sezon ilk golünü 17. haftada atan ve ardından kendine gelen Cezayirli yıldız şu ana kadar Süper Lig'de ağları havalandıramadı.


YENİ SÖZLEŞME YOK
Galatasaray yönetimi alınan kötü sonuçların ardından sert kararlar almaya hazırlanıyor... Sarı- Kırmızılılar sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mariano, Nagatomo, Ryan Donk ve Emre Taşdemir'le yola devam etmeyecek. Sezon başında 1 yıllık imza atan Selçuk İnan da futbol kariyerine nokta koyacak. Yönetim sadece genç futbolcular Atalay Babacan ve Yunus Akgün'le kısa süre içinde nikah tazelemeyi planlıyor.

ANDONE İYİ AMA SKORER DEĞIL!
Gaziantep'in Rumen hocası Sumudica, vatandaşı Andone ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Sahaya ruhunu çok iyi koyan bir futbolcu ancak iyi bir skorer değil" dedi.


TAYLAN'IN MORALİ YERİNDE
Formaya hasret olan Taylan Antalyalı umutlu... Genç yıldızın yakın çevresine, "Ben bu takıma yatmaya gelmedim, çalışacağım ve formayı kapacağım" şeklinde konuştuğu öğrenildi.