Derbi sonrası Ali Koç, Mustafa Cengiz'in fotoğrafını çekmişti! İşte perde arkası...

İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, 28 Eylül akşamı Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Derbi, golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç bir araya geldiği sırada maçı da geride bırakan bir olay yaşandı. İki kulüp başkanı maçı değerlendirirken Başkan Mustafa Cengiz’in yanına minik bir Galatasaray taraftarı geldi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayın perde arkası...

Giriş Tarihi 30 Eylül 2019, 09:25 Güncelleme 30 Eylül 2019, 09:32
Derbi sonrası Ali Koç, Mustafa Cengiz’in fotoğrafını çekmişti! İşte perde arkası...

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu'nda 390.randevusuna çıktı. Ezeli rakipler sahadan 0-0'lık golsüz eşitlikle ayrılırken, maçtan çok Ali Koç'un, Mustafa Cengiz ve küçük bir taraftarın birlikte fotoğrafını çektiği o anlar konuşuldu. İşte o fotoğrafın hikayesi...

DOSTLUK RÜZGARLARI

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine bir fotoğraf karesi gündeme damgasını vurmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e sarılan sarı-kırmızı formalı minik bir kız çocuğunun fotoğrafını çekti. Fotoğrafı çeken Ali Koç'un tebessümü, pozu veren Mustafa Cengiz'in gülmesi haftalardır söz düelloları ile gerilen ezeli rekabete tekrar dostluk havasını getirdi. O fotoğrafın hikâyesi şöyle:

Derbi sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu protokol tribününde iki kulüp başkanı ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada Mustafa Cengiz'i gören Galatasaray taraftarı kız çocuğu fotoğraf çektirmek istedi.

ALİ KOÇ'U GÖRÜNCE...

Ali Koç, yanında duran sarı kırmızı formalı taraftara sarılmak istese de Fenerbahçe Başkanı'nı tanıyan çocuk Mustafa Cengiz'e doğru koşup sarıldı ve herkesi güldürdü. Cengiz, cep telefonunu çıkaran minik çocuğun babasına poz vermeye hazırlanıyordu ki Ali Koç'tan şaşırtan bir hareket geldi. Kız çocuğunun babasından telefonu alan başkan Koç, mevkidaşı Cengiz'in minik taraftarla fotoğrafını kendisi çekti.