Cimbom derbi öncesi zafere kilitlendi

Terim dünkü idmanda motivasyon konuşması yaptı. Tecrübeli hoca, “Kalitenizi, coşkunuzu, enerjinizi artık gösterme zamanı” dedi... İmparator ayrıca, "Tribünleri arkanıza alın. Ev sahibi olduğunuzu hissettirin ve bu derbiyi kazanın" ifadesini kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2019 Güncelleme 28 Eylül 2019, 07:59
Cimbom derbi öncesi zafere kilitlendi

İÇİNDEKİLER



Bu
akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray zafere kilitlendi... Teknik direktör Fatih Terim dünkü son antrenman öncesinde motivasyon konuşması yaptı. Tecrübeli hoca sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan futbolcularına "Şimdi tam zamanı" mesajını verdi.

ARTIK İYİ FUTBOL İSTİYOR
Terim'in "Kalitenizi, coşkunuzu, enerjinizi artık gösterme zamanı. Tribünleri arkanıza alın. Oynadığınız futbolla ev sahibi olduğunuzu rakibe hissettirin ve bu derbiyi kazanın" dediği belirlendi.


SAKİNLİK ÇAĞRISI YAPTI
Başarılı hocanın futbolculara sakinlik çağrısı yaptığı da öğrenildi. Terim'in özellikle Belhanda ve Luyindama'dan rakiple ve hakemle oynamamasını istediği ifade edildi.

EMRE BELÖZOĞLU UYARISI!
Fatih Terim'in ayrıca Emre Belözoğlu konusunda da takımı uyardığı belirlendi. Tecrübeli hocanın, "Tribünlerin etkisinde kalmayın. Futbolun dışına çıkmayın" dediği öğrenildi.


BELHANDA BU AKŞAM MASKE İLE 11'DE
Çenesindeki kırırk nedeniyle çarşamba gününden bu yana özel bir maske ile idmanlara çıkan Younes Belhanda konusunda karar verildi. Dün sağlık kurulunun da katıldığı toplantının ardından Faslı futbolcunun 11'de oynamasına karar verildi.


KURBAN NAGATOMO
Hafta başından bu yana Galatasaray'da yaşanan yabancı bilmecesi çözüldü... Fatih Terim'in Ryan Donk'la beraber Yuto Nagatomo'yu tribüne gönderme kararı aldığı öğrenildi. Tecrübeli hoca bu kararı verirken iki konu üzerinde durdu. Terim'in Donk'un yokluğunda Lemina'dan da mahrum kalmak istemediği, Andone'yi de mutlaka hamle oyuncusu olarak kulübede tutmak istediği belirlendi. Bu kararın ardından sol bekte Ömer Bayram oynayacak.

ÇAKIR KAÇ KEZ VAR'A GİDECEK?
İddaa derbi için ilginç bir bahis açtı: neyt Çakır kaç kez VAR'a gidecek? 0-1'in oranı 1.30, 2-3'ün oranı 2.30, 4 ve üzerinin oranı ise 4.70 olarak belirlendi.


SOLDAN İMHA PROVASI!
Fenerbahçe'nin bu sezonki tüm maçlarını izleyen ve rakibi adeta ezberleyen Fatih Terim dünkü idmanda son taktik çalışmasını yaptırdı. Dirar'ın savunduğu sol kanadın sürekli açık verdiğini tespit eden Fatih Terim, Sofiane Feghouli ve Mariano ile özel olarak ilgilendi. Başarılı hoca, Belhanda'dan da bu ikiliye sürekli destek vermesini istedi.


YÖNETİMDEN ULTRASLAN'A: TEPKİ YOK, DESTEK VAR
G.Saraylı yöneticilerin maç öncesi ultrAslan taraftar grubunun yetkilileri ile görüştüğü öğrenildi. Yönetimin geçen sezonki derbiyi örnek göstererek, "Erken gol bulursak rehavete girmeyin. Aksi bir durumda ise kimseye tepki göstermeyin. 90 dakika sabırlı olun" çağrısı yaptığı belirlendi.


KOLOMBİYA DERBİYE KİLİTLLENDİ!
Bugünkü dev maç Kolombiya'da da canlı olarak yayınlanacak. Ülkede Falcao'nun ilk derbisine çok büyük bir ilgi olduğu belirtiliyor.