Galatasaray kaçan gollere yanıyor | BtcTurk Yeni Malatyaspor 1 – 1 Galatasaray (Maç sonucu)

23’de Seri’nin kafa golü ile öne geçen Galatasaray, maçı kopartacak bir çok fırsat yakaladı. Ama bu fırsatları acemice harcadı. 2 kez Babel ile, Andone, Marcao ve Lemina ile de yüzde yüz fırsatlar cömertce harcandı Luyindama'nın kafa şutunu ise Farnolle kurtardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2019 Güncelleme 23 Eylül 2019, 07:56
Galatasaray kaçan gollere yanıyor | BtcTurk Yeni Malatyaspor 1 – 1 Galatasaray Maç sonucu

İÇİNDEKİLER



Zorlu Malatya
deplasmanında 89. dakikada yediği golle 2 puan bırakan Galatasaray, 1-0 öne geçtikten sonra kaçırdığı gollere yanıyor. Galatasaray kaçan çok net fırsatlardan birini bile değerlendirmiş olsaydı İstanbul'a 3 puanla dönecekti. Galatasaray'ın önemli silahı Ryan Babel, biri ilk yarı, diğeri 2. yarı olmak üzere 2 net fırsatı harcadı.


TAKIMDA NEREDEYSE KAÇIRMAYAN KALMADI
Babel'in kaçırdığı 2 net fırsatın dışında Andone, Marcao ve Lemina da net fırsatları kaçıran isimler oldu. İlk yarıda serbest vuruştan gelen topa Luyindama'nın vurduğu kafa şutunu ise gecenin başarılyı ismi kaleci Farnolle çıkarmayı başardı.


DİAGNE OLSAYDI PENALTIYI ALIRDI...
Sarı-kırmızılı taraftarlar da kaçan gollere sanal alemde tepki gösterirken Andone'ye de sitemleri vardı. Farnolle'ün ayağından kaçırdığı topa yetişen Andone, küçük bir darbeye maruz kalmasına rağmen ayakta kaldı. Taraftarlar, "Diagne olsaydı o darbede penaltıyı alırdı" diyerek eski oyuncusunu andılar.


MARCAO: DERBİDE AKILLI OLMALIYIZ
Kaybettikleri 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Marcao, "F.Bahçe derbisinde akıllı oynamalıyız. Şuursuz olmamalıyız. Bu şekilde kazanabiliriz" dedi.


MAÇIN KIRILMA ANLARI!
Galatasaray birbirinden net fırsatları harcarken gecenin talihsiz isimlerinden biri de Babel'di. Babel iyi başladığı maçta dakikalar ilerledikçe etkisiz kaldı. Akıllarda ise biri 28, diğeri de 78. dakikalar olmak üzere kaçırdığı 2 net pozisyon kaldı. Babel ilkinde kafayı tam köşeye vuramadı.


İkincisinde ise şut çekmek yerine Lemina'ya pas verdi.


Maçı locada izleyen Fatih Terim kaçan gollere işte böyle tepki gösterdi.


SERİ TARİH YAZDI!
2 maçlık kırmızı kart cezasını çektikten sonra dün takımdaki yerini alan Seri, dün gece bir ilke imza attı. Maçın 23. dakikasında Ömer Bayram'ın soldan ortasında kafayla topu ağlara gönderen Fildişili orta saha oyuncusu, 192 maçlık kulüp kariyerinde ilk kafa golünü attı. Seri golden sonra sevincini takım arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.


NZONZİ: YAZIK OLDU!

Maçın ardından konuşan Nzonzi, "Çok gol kaçırdık. Söyleyecek çok fazla şey yok. 1 puanla ayrılıyoruz. Gerçekten yazık oldu" diye konuştu.