Galatasaray Club Brugge maçını radyodan canlı olarak dinleyebilirsiniz

Galatasaray bu akşam Club Brugge deplasmanında çok önemli bir maça çıkıyor. Milyonlar Galatasaray Club Brugge maçı için ekrana kilitlenecek. Maç şifreli olduğu için vatandaşlar alternatifler aramaya başladı. Yolda olacak olanlar Galatasaray Club Brugge maçını radyodan dinleyebilir. Haberimizde radyo frekansını sizler için paylaştık. Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı beIN Sports 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 17:58 Güncelleme 01 Ekim 2019, 17:26
Galatasaray Club Brugge maçını radyodan canlı olarak dinleyebilirsiniz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Club Brugge maçını beIN Sports şifreli olarak saat 19.55'ten itibaren canlı olarak verecek , maçı şifresiz olarak Azeri CBC Sport kanalı veriyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesine Belçika deplasmanında başlayacak. Sarı-kırmızılı takım, A Grubu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge ekibine konuk olacak. Jan Breydelstadion'daki karşılaşma TSİ 19.55'te başlayacak. beIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak.

GALATASARAY Club Brugge maçı için tıklayınız

18 EYLÜL ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI CANLI SKORLAR

Galatasaray Club Brugge maçı radyo canlı dinle

Galatasaray Club Brugge maçı dinleyin

GALATASARAY NEDEN 19.55'TE OYNUYOR?

UEFA'nın kararıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan mücadelelerin saatlerinde de değişiklik yaşanmıştı. UEFA, maçları iki ayrı dilime bölerken, Türkiye için klasik olan 21:45 (saatlerin geri alınmadığı dönemlerde 22:45) geleneği de ortadan kalkmıştı. Orta Avrupa Zaman Dilimi'ne göre (CET) maçlar 18:55 ve 21:00'de başlıyor. Bu şekilde Türkiye saatine göre maç saatleri 19:55 ve 22:00 şeklinde değişmiş oldu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Kolombiyalı futbolcu, Monaco ve Porto formalarıyla Şampiyonlar Ligi'nde 28 maça çıkarken, fileleri 14 defa havalandırdı. Sarı-kırmızılıların transferin son gününde Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne ise eski takımına karşı görev alacak. A Grubu'nun diğer maçında 22.00'de PSG ile R. Madrid karşı karşıya gelecek.

Club Brugge - Galatasaray maçı şifresiz verecek kanallar

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Club Brugge, Real Madrid ve PSG ile mücadele veriyor. Galatasaray, Club Brugge maçından sonra gruptaki ikinci maçını sahasında PSG ile oynayacak.