Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Slovan Beşiktaş maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş, Slovakya ekibi Slovan Bratislava ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde futbolseverler arama motorlarında Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, Slovan Bratislava Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair bilgiler...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 21:16 Güncelleme 17 Eylül 2019, 21:19
Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Slovan Beşiktaş maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına çıkacak. Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Slovakya ekibi Slovan Bratislava'ya konuk olacak. Maç öncesinde taraftarlar arama motorlarında Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta sorusuyla ilgili araştırma yapıyor. Ayrıca mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu. İşte karşılaşmaya dair merak edilenler...

SLOVAN BRATİSLAVA BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi K Grubu Slovan Bratislava Beşiktaş maçı 19 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak.

SLOVAN BRATİSLAVA BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Slovan Bratislava Beşiktaş mücadelesi beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmanın canlı anlatımını takvim.com.tr'den takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında 19 Eylül Perşembe günü Slovan Bratislava ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanı başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı da izledi. Çalışmaya sağ kasık adalesinde zorlanma meydana gelen Enzo Roco katılmazken, Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup takımla birlikte çalıştı.

Isınma ve istasyon koşularıyla başlayan antrenmanda çeşitli pas çalışmaları yapılırken, çift kale taktik maçı ve şut idmanıyla çalışma sona erdi.