Getafe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Getafe TS maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda Getafe ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde taraftarlar Getafe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Getafe TS maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair bilgiler...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 23:21 Güncelleme 18 Eylül 2019, 00:58
Getafe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Getafe TS maçı hangi kanalda yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Getafe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Futbolseverler büyük bir heyecanla bu soruya yanıt arıyor. Trabzonspor bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına çıkacak. Temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda İspanyol ekibi Getafe'ye konuk olacak. Maç öncesinde taraftarlar arama motorlarında Getafe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusuyla ilgili araştırma yapıyor. Peki, Getafe Trabzonspor maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair merak edilenler...

GETAFE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu Getafe Trabzonspor maçı 19 Eylül Perşembe günü saat 19.55'te başlayacak.

GETAFE TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Getafe Trabzonspor mücadelesi beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmanın canlı anlatımını takvim.com.tr'den takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Süper Lig'de konuk ettiği Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 19 Eylül Perşembe günü deplasmanda Getafe ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı antrenman yapan bordo-mavililerin, taktiksel bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi.

Gençlerbirliği maçında sakatlanan Ivanildo Fernandes'in antrenmanda yer almadığı, bu oyuncunun durumunun çekilecek MR'dan sonra netleşeceği öğrenildi.