Avrupa'nın devleri Vedat Muriç'i yakın takibe aldı

İtalyan Ligi ekiplerinden Lazio, Fiorentina ve Napoli, İngiltere’den ise Tottenham, Kosova-Çekya maçında Vedat Muriç’i izledi ve çok beğendi... F.Bahçe, 4 dev kulübün teklifini beklemeye geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2019 Güncelleme 12 Eylül 2019, 10:01
Avrupa’nın devleri Vedat Muriç’i yakın takibe aldı

İÇİNDEKİLER

Vedat Muriç, Avrupa'nın dev kulüplerinin kıskacında... İtalyan ve İngiliz kulüplerinin, Kosova-Çekya arasında oynanan milli maçta 25 yaşındaki Fenerbahçeli golcü Vedat Muriç'i takip ettiği öğrenildi. Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina scoutları Muriç'i canlı izledi.

F.BAHÇE MAÇINA GELECEKLER
Çekya'ya karşı gol atan ve iyi bir performans sergileyen Vedat Muriç'in dünyaca ünlü scoutarı etkilediği bildirildi. Scoutların, Fenerbahçe'nin oynayacağı maçlarda da Kosovalı golcüyü yakın takibe alması bekleniyor.



TATMİN EDİCİ TEKLİF OLMALI
Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen golcü oyuncu için Fenerbahçe Yönetimi aceleci davranmayacak. Sarı-Lacivertliler, astronomik bir teklif gelmediği taktirde satışas sıcak bakmıyor.



DEVRE ARASINDA GELECEKLER
Dört kulübün devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi. Vedat Muriç'in devre arasına kadar gösterecği performans da gelecek teklifte belirleyici rol oynayacak.