PFDK'nın Fatih Terim'e verdiği cezayı 19.05'te açıklaması ortalığı karıştırdı! İddialar havada uçuşuyor...

Terim’e verilen 4 maçlık ceza krize yol açtı... TFF ilk araştırmasında PFDK’nın cezaları 18.58’de kaleme alıp ilgili birimlere mail attığı bilgisine ulaştı. Haberin internet sitesine saat 18.59'da girdiği tweetin ise 19.05'te atıldığı ortaya çıktı. İddialar ise "Gizli güçler" konusunu gündeme taşıdı...​

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2019 Güncelleme 07 Eylül 2019, 07:59
PFDK’nın Fatih Terim’e verdiği cezayı 19.05’te açıklaması ortalığı karıştırdı! İddialar havada uçuşuyor...

İÇİNDEKİLER



G.Saray
Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen cezanın TFF'nin twitter hesabından 19.05'te açıklanması ortalığı birbirine kattı. G.Saray tepki gösterirken, TFF yaşanan olay için araştırma başlattı... İlk yapılan incelemelerde PFDK'nın toplantıyı 18.30 sularında bitirdiği bilgisine ulaştı.

18.58'DE MAİL... 18.59'DA SİTEYE
18.58'de PFDK sekreterliğinin verilen cezalarla ilgili birimlere mail attığı ve haberin internet sitesine de 18.59'de girdiği ve bu nedenle bir çok twitter hesabının da cezaları 19.03-19.04 gibi açıkladığı görüldü.



19.05'TE DE TWİTTER HESABINA!
TFF twitter hesabının ise 19.05'te haberin linkini vererek cezaları açıklaması herkesi şok etti. TFF yaptığı açıklamada olayda art niyet aranmaması gerektiğini belirtti. Ancak iddialar havada uçuştu.

İDDİA 1 - OLAY TAMAMEN BİR TESADÜF VE ART NİYET YOK
Olay tamamen bir tesadüf... Zaten bu tür büyük dosyaların olduğu PFDK toplantıları uzun sürüyor ve cezalar geç açıklanıyor. Olay 18.58'de mail atıldı. Haber sisteme sırayla girdi.



İDDİA 2 - TERİM 'ÖRGÜT' DEDİ TFF DE ONA MESAJ VERDİ
Terim
"Örgüt" diyerek TFF'yi zor durumda bıraktı. Buna kızan TFF yetkilileri ise "Madem bize örgüt dedin. Biz de sana bir mesaj verelim" vurgusu yaptı. Ancak olay büyük tepki topladı.

İDDİA 3 - BAZI GÜÇLER GS'Yİ MAĞDUR EDİLDİ GÖSTERİYOR
G.Saray'ın TFF'de çok büyük bir gücü var. G.Saray mağdur ediliyor vurgusu yapılmak ve kamuoyu yaratmak için 19.05'te tweet atıldı. Böylelikle mağdur edebiyatı yapıldı.



CEZALAR TERİM'İ MOTİVE EDİYOR
Verilen cezalar Terim'i etkilemiyor. Aksine motive ediyor. Cimbom bu motivasyonla başarılı maçlar çıkarıyor...
Fatih Terim
1996'dan bu yana Galatasaray'da 4 dönem görev yaptı. Terim, sarı-kırmızılı takım kariyerinde PFDK tarafından şu ana kadar toplam 31 maç tribüne gönderildi. Ancak buna rağmen istatistikler Terim'e verilen cezaların Galatasaray'ı bu zamana kadar hiç etkilemediğini gösterdi. Galatasaray, Terim'in şu ana kadar tribüne çıktığı 27 karşılaşmada 16 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Başarılı hocanın aldığı cezalar motivasyona yol açtı.

FENER MAÇINDA OLMAK İSTİYOR
Fatih Terim 6.
hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde Türk Telekom Stadı'nda takımının başında olmak istiyor. Eğer Tahkim cezayı iki maça indirirse Terim kulübede olacak.



CİMBOM DURUŞMALI TOPLANTI TALEP ETTİ
Galatasaray Yönetimi, PFDK'nın verdiği cezaya itiraz etme kararı aldı. sarı-Kırmızılı yönetim Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı toplantı talep etti. Sarı- Kırmızılılar, Terim'in basın toplantısında ve yayıncı kuruluşta yaptığı açıklamaları videodan izletecek. Açıklamalarda neleri ima ettiğini örgüt derken neleri kast ettiğini açıklayacak.



KULÜBEDE SADECE ŞAHİN BULUNACAK
Teknik direktör Fatih Terim'in yanı sıra yardımcıları Hasan Şaş ile Ümit Davala da cezaları nedeniyle ligdeki Kasımpaşa, Yeni Malatya ve F.Bahçe maçlarında kulübede olamayacak. Sarı-Kırmızılı takımı bu 3 haftalık süreçte saha kenarından sadece yardımcı antrenör Levent Şahin idare edecek. Fadıl Koşutan da Şahin'e eşlik edecek.